Trzeba dzwonić lub zerknąć na stronę internetową- w jeden dzień ogarniają wszystko z tego co wiem potrzebne jest badanie krwi chyba morfologia?
Ja polecam w Warszawie -Demed - byłem super sprawa ! Godzina narkozy tylko 500 zł ! Wszystko robią usuwają i leczą pod narkozą ! Mają kilka punktów w całej Polsce! Warto zero bólu i stresu! Nie tylko usuwają ale także leczą !!!! Polecam
Może ktoś zna jakieś namiary na okolice Poznania- podobny gabinet?
Tak teraz w jeden dzień wszystko robią!
Usuwają i proteza w jednym dniu?
Ktoś wie dlaczego w Beskidzkiej już nie zapisują? Kiedyś był znajomy ale to było dawno?
Ale gdzie robia wszystko w jeden dzien w Suchej Beskidzkiej?
W Suchej Beskidzkiej w jeden dzień Ci nie zrobią! Nie wiem czy jeszcze czynne?
czynne dzis sie umowilem na sierpien jade juz drugi raz a te glupoty co pisza o zamykaniu to bzdury pisane przez nieodpowiednich ludzi badz konkurencje sa w pelni profesjonalni i polecam choc daleko ale warto
Właśnie daleko i w jeden dzień nie robią wszystkiego! Tu w Warszawie trochę drożej ale szybko i blisko!
Trochę drożej ? To ile kosztuje usunięcie +proteza.
Jak się dowiadywałam to koszt narkoza+ usuwanie do sześciu zębów z jednego łuku ok 800 zł ewentualnie tymczasowa proteza 500 zł ! Myślicie że to się opłaca?
W Pruszkowie masz 150zl taniej!
A co w Suchej Beskidzkiej już nie przyjmują?
W Częstochowie podobne ceny ! Dzwoniłam krótkie terminy! Też w jeden dzień wszystko robią !
Jakiś adres do Częstochowy?
Z tego co wiem badania robią na miejscu!
Nie na miejscu tylko tezeba miec juz ze doba zrobione