Nie wprowadzaj w błąd bo robią badania tylko trzeba parę dni wcześniej u nich zrobić aby lekarz ocenił przed wizytą! Koszt badań to krew + pantomogram 85zl !
Tak jak pisał Darek na sąsiednim wątku to w Pruszkowie usuwają wszystkie ósemki i skomplikowane także ! Świetni fachowcy !
Kale ja pisze o Suchej Beskidzkiej bo bylam to wiem
W Suchej nie robią wszystkiego badań i protezy w jeden dzień! Miałam tam jechać ale za dużo tu złych opinii ? No i trzeba dwa dni marnować! Dojazd i protezy nie robią na miejscu?
Złe opinie o Suchej piszą Ci co nie byli.Bylam dwa razy. Jestem bardzo zadowolona.A badania z krwi i ekg u siebie kilka dni wczesniej zrobić to nie problem.Nocleg miałam w Skawicy więc do protezowni 5 minut na piechotę.W Warszawie koleżanka usuwała za jeden łuk zapłaciła tyle co ja za dwa + dojazd wyżywienie i nocleg.A odcisk też brali jej wcześniej. Więc w jeden dzień nie załatwiła.Robiłyśmy w tym samym czasie ja po tygodniu byłam w pracy.Ona przez tydzień cierpiała na przeciwbólowych.Na dół pojechała do Suchej. Ma dobre porównanie.Różnica w cenie i wystroju wnętrza .Ale w Suchej jest naprawdę dobrze .Pozdrawiam
Ta proteza że Skawicy to kopyto -dramat nie dajcie się nabrać! Nigdzie nie widziałem takiego braku higieny w pracowni protetycznej! Jeżeli w ogóle można to nazwać pracownią?
To u mnie wyglądało to zupełnie inaczej! Skusiłam się niską ceną- niepotrzebnie! Robiłam górę w Częstochowie co prawda trochę drożej ale komfort idealny iprotezka leciutka ! Niestety w Skawicy bardzo słaba jakość wykonania! Niska cena to nie wszystko!!!
Dwa dni to parę lat temu się robiło- teraz jeden dzień to standard! Fajnie robią we Wrocławiu! Koszty niewiele większe ale jeden dzień i bezboleśnie!
Citymed Kraszewskiego 5 Pruszków- polecam!
W Suchej Beskidzkiej skomplikowane ósemki nie usuwająi nie leczą w narkozie!
Czy w Skawicy jest jakiś hotel lub pensjonat?
Tak są dwa pensjonaty w Skawicy.Do Poli , zdaje sobie sprawę że proteza natychmiastowa jest tymczasową i nie będzie super.Swoje mam od marca i się przyzwyczaiłam. Rozumiem że taką usługę jak w Suchej wykonują w całej Polsce , w lepszych gabinetach.Mnie irytuje fakt że ludzie piszą nieprawdę o Suchej. Tam jest bardzo dobrze , mają bardzo dużo pacjentów. Nie ma przymusu robienia protezy w Skawicy.
Zgadzam się nie ma co robić tej protezy w Skawicy - nic specjalnego dobre robią w Krakowie !
Ktoś ma adres do Częstochowy ?
W Skawicy robi się protezę natychmiastową , której zadaniem jest ochrona dziąseł.Potwierdzam że pod nią dziąsła nie bolą.Funkcjonujesz normalnie.Po wygojeniu dziąseł i tak się robi właściwą u siebie.
Co Ty odpowiadasz że nie boli ! Zabieg nie boli ! Natomiast później po założeniu tej protezy przez dwa tygodnie nie jest tak kolorowo! Byłam to wiem! Zanim się zagoiły dziąsła minęło parę tygodni! Jednym słowem polecam usuwanie w narkozie beż względu gdzie ale radzę się zastanowić nad protezą natychmiastową?
Dajcie spokój z tą Suchą niedobrze się robi! Może jest jakiś gabinet wart polecenia na Pomorzu? Nie będę jechał pół Polski żeby usunąć zęby? Pozdrawiam!
Chyba się zamykają podobno? Ale otwiera się fajny gabinet koło Krakowa - usuwają i leczą pod narkozą! Trzeba szukać w necie! Protezy też na miejscu!