Obrażasz ludzi ,którzy chcięli pomóc pytającym o Suchą Ten wątek nie dotyczył innych gabinetów.
Tak Sucha beskidzka to już przeżytek są nowe lepsze gabinety lekarskie.To wyposażenie wnętrz i gabinetu to późny Gierek nie wspominając protetyka który urzęduje w koszmarnych warunkach.Czas coś zmienić !
Witam to forum jest dla ludzi którzy konkretnie piszą co i jak, ale są i tacy którzy mam wrażenie piszą za kogoś lub pod niego się podszywaja. Napisałam wpis, później drugi podziękowanie za zmotywowanie mnie. A tu dziś czytam no chyba że się mylę bo Karolin jest dość sporo ale akurat po opublikowaniu wpisu, ktoś piszę że rezygnuję z zabiegu. Pragnę uświadomić tego kogoś że nie rezygnuję, wręcz przeciwnie jestem nastawiona pozytywnie i napiszę po wszystkim swoją opinię.
Podobno w Łodzi otworzyli fajny gabinet stomatologiczny-dobre ceny jeśli ktoś był niech się podzieli opinią?
Chyba ktoś kto założył to forum nie zdawał sobie sprawy ile złych opinii tu się ukaże. Przypadek? Nie sądzę analizując to forum łatwo ocenić grupę obrońców Suchej Beskidzkiej -kilka osób może jedna . Nie wiem komu ma to służyć chyba tylko nabijać kasę Suchej Beskidzkiej,no cóż aby interes się kręcił.ps Byłem w Suchej osobiście i uważam że faktycznie czas coś zmienić jak ktoś tu już napisał..Mamy 21wiek i trzeba iść do przodu a nie tylko nabijać kasę!
Waść panie wątek służył opini gabinetu suchej bedskidziej założony został przez pacjentów do momentu aż pewien hejter lub i też inne gabinety co widać jak na dłoni nie udacznie się reklamują co jest żenujące klientów w taki sposób wydaje mi się że się nie zdobywa. Podszywanie się pod inny np że rezygnuje z wyjazdu no żenada.
Dlaczego się nie podpisujesz Karolina Ewa Hania Ula itd hehehe!!!
Podejrzewam że ta Karolina to nic innego tylko Sucha beskidzka w jednej osobie ? Pisze i odpowiada sobie ! To jest żenada!
Niech ktoś mi wytłumaczy dlaczego nie usuwają wszystkich zębów tylko te łatwe w wyrwaniu? Co to za lekarze ? Może bym się tam wybrał ale pani przez telefon skutecznie zniechęca pacjentów którzy mają jakieś skomplikowane zęby np ósemki lub zakrzywione ? Podobno nawet chirurga szczękowego nie mają? Więc po co taki kawał drogi jechać ? Ciekawy jestem waszych uwag?
Jeśli ktoś musi to do Częstochowy-usuwanie leczenie chirurgia stomatologiczna i szczękowa wszystko robią w narkozie - super sprawa! Terminy też w miarę krótkie!
To nie mają na miejscu protetyka? Niemożliwe.
A czy w Częstochowie też te protezy na drugi dzień robią
Może ktoś polecić gabinet stomatologiczny który nie za miliony złotych usuwa w narkozie zęby.Jestem z Warszawy .Z góry dziękuję.
Do Pruszkowa masz blisko ceny niezłe super sprawa robią wszystko nawet skomplikowane ósemki terminy ok2-3 tyg .
A Skawica zostaje czy też nie?