Przecież to tylko ty piszesz! hahaha
Nie, 21.45, ja też udzielałam się w tym wątku, także nie sądź po sobie . I pisałam pozytywne komentarze, bo tam BYŁAM, i wiem jak jest, w przeciwieństwie do ciebie. Ty nie byłeś, także g...o wiesz, a tylko hejtujesz , mając w tym tylko tobie wiadomy cel. Jesteś tak bardzo żałosny w tym co piszesz, bo nie opierasz swoich słów argumentami, tylko oczerniasz, nie mając zielonego pojęcia o tym gabinecie, bo tam nigdy nie byłeś. Napisz jakieś fakty dotyczące Suchej, wtedy osoby, które tam były zweryfikują czy piszesz prawdę, bo na razie to łżesz jak pies i warczysz jak kundel, który sam nie wie na co warczy.
Ul Handlowa1 Sucha Beskidzka.
Klinika Medyk jest na ulicy Adama Mickiewicza
Dokładnie tak klinika stomatologiczna jest na Adama Mickiewicza 56 Sucha beskidzka
Czy Wy w ogóle wiecie co to jest KLINIKA?
To w takim razie gdzie mogę usunąć skomplikowane zęby pod narkozą?Na pewno nie w Suchej bo tam tylko zwykłe usuwają.
W gabinecie , który za chwilę sam zareklamujesz.
18.32 -------pierwszy raz spotykam się z dziwnym forum . Dziwne rzeczy tu piszą . Więcej tu nie napiszę bo to poniżej mojej godności. Myślę że muszę skorzystać z bardziej życzliwej strony aby móc co kolwiek się dowiedziećna nurtujące pytania. Po co ktoś pisze tyle bzur na marne? Bardzo słabo to wypada . Sąsiednie forum zdecydowanie lepiej wygląda. Tu piszą same bzdury i reklama! Podpisuje się Robert Rogacki.
21:05 Po co negujesz Suchą jak tam nie byłeś .Tam pracują profesjonaliści. Byłam jestem zadowolona. Wyrwali mnie i ósemki i korzenie .Wypowiadalam się o nich pozytywnie ,bo mnie pomogli.Kazda wypowiedź jest hejtowana. Nie będę kłamać o gabinecie , który pracuje bardzo dobrze..A bardzo skomplikowane ekstracje zębów robią na oddziałach w szpitalu gdzie zostajesz na co najmniej dobę.Jak byś się poczuł gdy komuś doradzasz A za chwilę jakiś czubek pisze głupoty.Nie byłam w innych gabinetach to się o nich nie wypowiadam.Mam na myśli usuwanie w narkozie.Nie chciałam nikogo urazić.Tylko tu zadają pytania A za chwilę jest reklamą gabinetu.
21.32 Chyba nie wiesz co piszesz? W Suchej nie usuwają wszystkich zębów więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Forum żenujące! Jeśli ktoś ma ochotę podzielić się swoimi opiniami zapraszam na sąsiedni wątek.Robert Rogacki.
22.48. Co znaczy "wszystkich zębów"? Jeśli ktoś ma wszystkie zęby, to co ma usuwać? Usuwają przede wszystkim popsute, nienadające się do leczenia, typu sam korzeń w dziąśle. I jeśli ktoś ma ich dużo w górnej i w dolnej szczęce, to musi pofatygować się do Suchej B. dwa razy.
Witam czy ktoś może polecić jakiś gabinet stomatologiczny który usuwa w narkozie bo w Suchej już nie zapisują
Wystarczy wejść na internet takich gabinetów jest dużo.
Sucha Beskidzka ul Handlowa1 dr Wojciech Smolik
Sucha Beskidzka - centrum wszechświata :)