Dlaczego nie można się dodzwonić?
Przeciez pisze ci ze maja wolne!!!!! Urlopy
Nie prawda mówili że mają urlopy od 30 lipca i zaczynają od 20 sierpnia normalnie przyjmować.
Mają zamknięte więc nie ma co dzwonić!
Właśnie wracamy z tej niby kliniki z niczym. Dlaczego? A no dlatego że niby fachowcy z Suchej Beskidzkiej nie potrafią sobie poradzić z moją ósemką ponieważ podchodzi ona pod zdrową siódemkę a zdrowych zębów nie usuwają !? Sugestie ich były takie iż mogą usunąć pozostałe nie nadające się do leczenia tylko co mi z tego skoro zostaje feralna ósemka! Wogole cała wizyta to jakaś farsa. Cały dzień zmarnowany wydatek na badania i koszty podróży.Szkoda słów.Jeszcze kilka lat temu gdy gabinet prowadził ojciec obecnej właścicielki taka sytuacja by nie miała miejsca a wiem to bo mój dziadek tam był . Uprzedzam dowjadujcie się dokładnie przed wizytą czy w ogóle jest sens tam jechać . Generalnie porażka wracamy źli.
Jedna sciema mowia laserowa wyrywaja zeby nacigaja kase wynajac mieszkanie dojazd krew nie dobra nie polecam sciagaja duzo ludzi i traktuja jak bydko chca sie dorobic na zwyklych ludziach tanio nie prawda wysle do ministra zdrowia ktos to placowka powinien zajac
Jesli Panie czytaja zrobimy proces zbiorowy za wyludzanie piniedzy oszkodowanie tvn dowie jak traktuja osoby jechac 2000km
Zdzwonie do telewizji jak naciagneli dwie osoby jadac 2000km mam nagrania daty nie beda naciagac ludzi Uwaga chetnie zajmie oraz tvn juz czekam za na odpowiedz
Diana, zanim napiszesz do TVN, to weź kilka lekcji języka polskiego, żeby cię nie wyśmiali.
P.S. A skąd ci ludzie jechali aż 2000 km?? Z Ukrainy?
Chyba już im zamknęli
Zapraszamy do Częstochowy otwarte cały czas!!!
Adama Mickiewicza 56 Sucha Beskidzka otwarte!!!! Nie ma żadnych urlopów!
To w Suchej Beskidzkiej są dwie kliniki stomatologiczne?
Klinika stomatologiczna jest tylko jedna Adama Mickiewicza 56 Sucha beskidzka
"Klinika – specjalistyczny oddział szpitalny wchodzący w skład uczelni lub instytutu naukowego, który oprócz leczenia chorych prowadzi prace dydaktyczne oraz badawcze. "
masakra co się tu porobiło ma tym wątku. ludzie jak się dzwoni i umawia do suchej to PANI wyraźnie mówi że nie usuwaja zdrowych zębów ani "skomplikowanych" ósemek. decyzję podejmuje lekarz po konsultacji z pacjentem. o co macie pretensje - tak to jest jak się nie słucha. poza tym nikt nie wyłudza pieniędzy. idźcie do zwykłego gabinetu ile kosztuje usunięcie jednego zęba w znieczuleniu ogólnym?
ja byłam w suchej i jestem zadowolona a jak macie na celu reklamę innych gabinetów to róbcie to gdzie indziej
Byłam tam chyba w 2014 roku,jestem bardzo zadowolona zarówno z zabiegu usunięcia jak również z protezy.Zabieg odbył się szybko ,bezboleśnie(7zębów),i po jednodniowym pobycie wyjechałam już z protezą,którą noszę do dziś.Nikt nikogo nie naciska ,żeby tam jechał.Ja wybrałam ich i jestem zadowolona.