W Częstochowie proteza z dużo lepszego materiału bez potrzeby wymiany dużym plusem jest wygląd bez metalowych haczyków technologia thermosense super sprawa !!! No i wszystko na miejscu bo w Suchej Beskidzkiej na miejscu nie robią tylko na drugi dzień trzeba dojechać kilkanaście kilometrów. Mam porównanie bo byłam w obu miejscach zdecydowanie bardziej zadowolona jestem z Częstochowy!
Co Ty, masz zębów więcej od rekina, że sobie tak protezownie porównujesz? :)
Po prostu taka jakość protezy z Suchej że różnicę poczułam po wymianie na nową z Częstochowy.Ta z Suchej to technologia z lat 80 ciężka i brzydka nie mówiąc już o jedzeniu w niej!
Daj jakis namiar na czestochowe.
Po protezy to najlepiej do Pruszkowa!
W Pruszkowie całość to koszt 1000- 1300 zależy od tego jaka proteza ? Są dwa rodzaje.
Proszę ceny i adres w Częstochowie. Dziękuję bardzo.
No napisze ktos w koncu ten kontakt do Czestochowy?
Citymed- Kraszewskiego 5 - Pruszków
Pruszków to nie Częstochowa! Pozdrawiam wszystkich.
Jeśli mogę coś dodać to Warszawa ul Nowy Zjazd 1 - usuwanie i proteza na NFZ -placisz tylko za narkozę 350-400 zł rewelacja - jedyny minus długie terminy ok 1-2 miesiące! Poza tym polecam super sprawa!
"Zęby wyleczę, włosy uczeszę,
Inaczej spojrzę na życie
Palenie rzucę i nigdy nie wrócę
W stanie wskazującym na spożycie"
Szanowni Państwo - czy wiecie może coś na temat tego, czy po zabiegu usunięcia zębów dostaje się jakąś receptę na lek przeciwbólowy ? Bo przecież po usunięciu 6 zębów apap chyba nie pomoże :) Na 7go stycznia mam wizytę i chciałbym wiedzieć na co się nastawić. Z góry dziękuję za pomoc.
Recepta nie jest potrzebna. Podczas zabiegu podany jest dożylnie pyralgin. Profilaktyvznie wzięłam na noc tabletkę pyralginu ale nie bolało. Zabezpieczenie przeciwbólowe jest naprawdę w porządku. Nie boli. Pozdrawiam i proszę się nie bać. Nie ma czego.
A u mnie odwrotnie jestem cała opuchnięta i to już parę dni ? Może ktoś wie co robić? Okłady i tabletki niewiele pomagają. Chyba diabeł mnie pokusił żeby tam jechać
Przecież na spotkaniu informacyjnym, które trwa 1,5 godziny informują co robić. Diabeł uszy zatkał?
No właśnie 1.5 godziny ględzenia o tym i tamtym a po zabiegu zupełna olewka pacjenta bo czeka następny!
O tym o tamtym?Ględzenia? Rozumiem. Zaraz zareklamujesz Pruszków albo Częstochowę. Od kilku dni jesteś cała! Od stóp do głów opuchnięta?
Gdybyś tam była to nie nazwałabyś tego ględzeniem