Jaka cena w Pruszkowie
jaki namiar na tą Suchą Beskidzką?
A ile czekasz na protezę ?
Waldo byłeś w tej Warszawie ?
ponad 20 lat mam protezę z Suchej i jest super
To chyba z granitu ta proteza haha
Ten materiał z którego zrobiona jest proteza może wytrzymać max do 5-7 lat ! 20 lat to proteza musi kosztować!!!
Częstochowa to super sprawa -super lekarze stomatolodzy protetycy po prostu bajka! A
4 wątki na temat wyrywania zębów pewnej pani. A gdzie była do tej pory, jak dbała o uzębienie, że teraz trzeba wyrywać jak leci, wszystko? Średniowiecze, ja pierdziu, a tyle dam dokoła.
A ty następna dama się wypowiada ja pierdziu16:25
Jest PKS z Ostrowieca do Suchej Beskudzkiej?
A jak ktoś z zewnątrz ma ładne,zdrowe niby zęby, a one sie ruszają bo paradontoza i trzeba wyrywać? po kolei
Różnie z tym bywa.
Pierwszego zęba straciłem w wieku 17 lat - z małego ubytku, po którejś wypadniętej plombie złamał się. Później mostki, korony i kolejne zęby zepsute. Na górze mały, teoretycznie zaleczony ubytek a pod spodem nie było już zęba. Jak zaczął boleć to lekarz zalecał usunięcie. Taka to była technika kilka lat temu.
W Suchej byłem i to był kolejny błąd.
Ludzie zostawcie korzeń i odbudujecie na nim zęba. To zawsze lepiej niż proteza. I nie zanikają kości a implanty są coraz tańsze
Byłam w czwartek usunąć 6 zębów wszystko ok tylko dlaczego nie szyją w narkozie to jest dodatkowy stres i ból tak było w moim przypadku
Ja bylam w sierpniu tego roku wszystko jest jestem zadowolona wszystko się ładnie zagoiło szwy po wyrwaniu ósemki także. Fakt że nie zszywają w narkozie ogólnej ale dostaje się znieczulenie więc nic nie bolało. W paznierniku znowu jadę :)