Trochę daleko ale ceny konkurencyjne ,Sienno znajdę telefon do goska to Ci podam,połowę cena z Kilińskiego czy też z parkingu koło ZDK-u,koło ZDK-u najdrożej,Kilińskiego tez nie tanio,szkoda że tych du gostków nie mają konkurencji w mieście,łupią skórę kierowcom niemiłosiernie.
Zainwestuj, naucz się, rób :) Będziesz miał co robić i każdy będzie zadowolony.
Na Kilińskiego zdziersrwo i chamskie podejście do klienta nie polecam.
Radom p.Marek ten faet co na giełdzie w Słomczynie klucze dorabia tel 602 484 276 cena to 1/3 ostrowieckich fachmanów,w Siennie też jest spec,wysoka kultura ,profesjonalizm dokładnego adresu nie znam jak dobrze pamiętam to wjeżdżając do Sienna na reondku w lewo i prosto musisz tam ludzi zappytać bo warto,zapłacisz grosze a w Ostrowcu ze skóry Cię obedrą.Facecik tam tanio robi i zna się na wszystkim nie udaje cwaniaka,nie oszukuje,nawet koszty paliwa jeśli dołożysz do całego interesu to połowe kasy masz w kieszeni
Ale powiedzcie mi te "grosze" to 50 czy 300zł? Dla jednego grosze to i 300zł a dla innego to majątek.
Ford Focus ma immobiliser wbudowany w kluczyk.trzeba liczyć się z kosztem ok 800zl.
Dzięki.Nie powiem Ci, że mi humor poprawiłeś. Koleżanka robiła jakiś czas temu do fiesty i nie mówiła, że takie koszty. Może w fieście bez immobilisera. Nie wiem. 800zł... Ten samochód jest wart 3tys.
Sprzedam Forda z 3-ema kluczykami za godne pieniądze.Kluczyki jak nowe ale Ford stary.