Myślałam ,ze będzie dużo propozycji dobrych fryzjerek ,a tu nue ma nic! Słaby ten Ostrowiec!
17:32 naprawdę specjalnie polecam STUDIO FRYZUR ANDŻELINA w dawnym pałacyku na przeciwko nowego banku PKO już o tym pisalam sama tam chodzę
Mam nadzieje, ze nie niszczą tam włosów nożyczkami z ząbkami, jak większość pseudo fryzjerek w naszym mieście.
18: 53 bez obaw miła obsługa profesjonalizm lokal jak w domu pełen relaks
Ulica SIENNIEŃSKA na przeciwko nowego wybudowanego pasażu STUDIO FRYZUR posiada okrągłe biełe kolumny miejsce widoczne z daleka
Ja tez, jak gość z wczoraj z godz. 18:53 nie lubię, a w zasadzie moje włosy nie lubią degazowania. Jeśli ten salon jest faktycznie ok to pewnie skorzystam.
Polecam dzwonić i umówić sobie wizytę 511 153 211 ja tak robię i dostaje potwierdzenie o wizycie na dzień i godzinę SZCZERZE POLECAM
Są tu bardzo dobre fryzjerki, znam co najmniej trzy, które pięknie robią włosy i szkolą się na bieżąco.
Ale polecać nie będę. Po co mają ceny jeszcze wzrosnąć przez zwiększenie ilości klientek :)
Dobra fryzjerka to zajmuje się pracą a nie czytaniem głupot które próżniactwo wypisuje na tym forum
Kobieto to nue fryzjerka ma odpiwiedziec na post,tylko klijentka!
Czego nie zrozumiales?
Prosze o imię fryzjerki która tam dobrze ścina kręcone włosy? Będę wdzięczna!