co waszym zdaniem najbardziej niekorzystnie świadczy o kobiecie?alkohol papierosy narkotyki spora liczba partnerów seksualnych na koncie ubiór.....
na temat facetów jest wątek-"Kobiety,co cenicie.."(szukaj w portalu u góry po prawej)
Na koncie to dobrze jak ma, ale bankowym.
niektórzy twierdzą że to niesmacznie wygląda jak kobieta idzie ulicą i pali papierosa a już szczególnie z dzieckiem za rękę czy w wózku i pali
Paląca kobieta i to jeszcze na ulicy przy dziecku - obrzydlistwo. Widuję taką jedną. Ilekroć wychodzi z domu papieros do gęby przylepiony. Dwoje dzieci do szkoły dama odwozi autem (w aucie pali), a szkoła jest o 100 metrów od domu. Mijając tę "damę" czuć tylko smród papierochów i to gorszej marki.
Buty źle dobrane do reszty ubrań...Tak zwracam uwagę na buty.
a jak maja byc dobrane wedlug Ciebie buty kobiece do jej ubrania??? moze jakis przyklad mezczyzno?? :)
A co myślisz o kobietach, które nacodzień chodzą w obuwiu powiedzmy "sportowym"? Odpadają na wstępie?:D
Daj jakiegoś linka, bo nie wiem czy rozumiemy to samo przez buty sportowe:P
A bardzo proszę, przykładowy link;):
http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=2&category=0060157100000549&product=1036051
:D
Świetne buty. Jak dla mnie idealnie będą komponować się z rybaczkami lub spodniami rurkami. Do tego T-shirt albo tank top:)
Chyba najbardziej irytuje mnie kiedy laski są hmmm...ograniczone, płytkie, nie mają żadnych pasji i zainteresowań, nie mają własnego zdania, próbuja zachowywać/wyglądać się tak jak wszyscy/wszystkie osoby ze swojego otoczenia i grupy wiekowej...tak jakby nie szanowały siebie i nie były na tyle inteligentne emocjonalnie aby znac swoją wartość jako odrębnego człowieka...czasami takie kobiety nie potrafią docenic siebie jako tzw.singla i na siłę szukają partnera bo nie lubią byc same, najpierw chłopaka potem męża...
Według mnie źle świadczy o kobiecie jej brak kultury, jakiegokolwiek obycia(tu chyba trzeba napomknąć o tym nieszczęsnym przeklinaniu). I czasem przekłada się to na charakterystyczny ubiór, skłonność do używek i częstych kontaktów seksualnych a czasem nie. Z drugiej strony strasznie wkurzają mnie faceci, którzy szukają zacnej, porządnej białogłowy, co by była cnotliwa, zajmowała się domem i skromnie wygladała, nie gadała zbyt wiele...:D
Często źle swiadczy o kobiecie gdy (zwłaszcza w obecności mężczyzny) obgaduje drugą kobietę - to zdanie usłyszałam od meżczyzny.