nie ma co oceniać powierzchownie bo ludzie są o wiele bardziej skomplikowani
dobrze, ze faceci nie obgaduja hahhahahah sa jeszcze gorsi od kobiet!!!!!! jeden na drugiego i jeszcze na kobiety... eahhh
zjechana psychika, z tym niestety nie da się nic zrobić, tylko totalny debil tego nie zauważy, a związać się z taką to rozwód murowany.
nie będę ci pisał bo jeszcze będziesz udawała normalną i złapiesz jakiegoś frajera który będzie mnie przeklinał.
wiesz ja nie patrzę czy kobieta czy mężczyzna jak cham to cham, dla takich nie mam skrupułów.
nie lubie kobiet, które nie umieja kochac, bez milosci nie ma kobiety, kochac nawet bez wzajemnosci, ale kochac, kobieta to milosc
Kobiety, nie bulwersujcie się tak. My zakładamy wątki o mężczyznach i ich obgadujemy, mówimy co złe, co fajne, tak więc mężczyźni mają takie samo prawo i o nas napisać. A jak ktoś napisze, że nie podoba mu się jak dziewczyna jest płytka, to nie dotyczy to całej płci kobiecej, nie ma co się bulwersować. Dajcie się wypowiedzieć.
A mnie jako kobiecie nie podoba się w nas brak solidarności i wzajemnego wsparcia. Często brak szczerości we wzajemnych relacjach , nieraz zupełnie bezinteresowna zawiść,rozsiewanie plotek.To ,że tak rzadko stać nas na powiedzenie szczerze innej kobiecie "Super wyglądasz, podziwiam cię".
No, bo to dziwne było. Normalnie tak do siebie nie mówimy...A szkoda:)
Własnie, brak solidarnosci, zawiść no i to że nigdy nie komplementujemy siebie nawzajem a trzymamy sie na dystans, to rodzi taką cichą zazdrość, zupełnie niepotrzebnie. Kobiety:mówmy sobie nawzajem miłe rzeczy, nic tak nie buduje jak dobre słowo:)
mózg zjechany totalnie to ty masz 123,spójrz w lustro to zobaczysz chama,a z tobą to żadna się nie ożeni bo sądząc po twoich postach w innych wątkach to jesteś jakiś zdeformowany emocjonalnie,do każdego podchodzisz z widłami w ręku,nic ci nie pasuje,każdy jest w/g psychol,żyd,cham,tylko ty niewidzisz swoich wad a niema ci tego kto powiedzieć bo pewnie koledzy za tobą nie przepadają o ile ich masz.
petra ty to nie sypiasz po nocach,czytalam pare twoich odp.w ktorych sama krytykowalas kobitki,zanim napiszesz cos zastanow sie.