Co sadzicie o Kobietach w Ostrowcu czy sa łatwe czy nie? Podobno jest duzo Kobiet wychowujacych samotnie dzieci.
a co mają do tego kobiety które wychowują samotnie dzieci??To one już muszą być łatwe???
Ta sa dwa osobne pytania. To "podobno' to czy tak naprawde jest? czy naprawde faceci zostawiaja Kobiety.
nom wlasnie ale dlazcego tak sie dzieje ze ich zostawiaja? Przeciez z droga osoba jest łatwiej zyc niz samemu.
ale nie kiedy z tą drugą osobą nie można się dogadać i lepiej żyć samemu z dziecmi niż użerać się do końca życia takie jest moje zdanie
Nie wszystkie Panie "samotnie wychowujące dzieci"są łatwe,a wręcz odwrotnie takie to już znają życie ,szukaj w samotnych 18 takie to za piwo zbajerujesz !
nom tez prawda. ja znam facetów ktorzy zony zostawiaja dla młodyszch dup.
ano tego to ja juz nie rozumiem bo co bo stara już za stara hehe
nom nie stara nie jest taka stara i jest atrakcyjna niektory faceci sa debilami i koniec!!!
wszystko zależy od danej osoby , ale czy mozna obwiniac tylko dziewczyne i ja piętnować jeśli ma dziecko . ja wychodzę z tego założenia, że i tak mamy mniejszy przyrost ludności i ktos za kogoś musi nadrabiać jeśli inne osoby ucza sie do 30-stki i stawiaja na karierę , a z drugiej strony patologia rodzi patologię , ale to temat juz na inna dyskusję .ktos wczesniej napisał , że lepiej żyć we dwoje . nie wiem czy tak lepiej . później w wieku 60 lat zyc z kims i się zastanawiac czemu i sie obudzic z przysłowiowa ręka w nocniku
oj nie kazde głupie zapewniam:)
ale wiekszosc tak. zostawiam maila pisac jakby ktos mial ochote hemp2011@op.pl. pozdrawiam te nie głupie 18 tki.