Kogo ty pytasz? W ostrowcu jedyną ambicją maDki jest poprawne wypelnienie wniosku 500+ i pojscie do PUP w celu zlozenia podpisu ze bezrobotna.
Wbrew pozorom taki wniosek jest bardzo prosty. Wypełniałam ostatnio o 300+ i 500+ na młodszą córkę (żeby nie było wszystkim dają)a jeśli One wypełniają od lat o jakieś tam rodzinne to już z zamkniętymi oczami to zrobią. A kursy? Dla frajerów co muszą pracować. To pytanie raczej nie na to forum widząc ambicje kobiet.
to cwaniaro z 11:51 zajmij się jej dzieckiem to pójdzie do pracy
13.39 akurat niektóre maja dzieci 10letnie a twierdzą ze mają małe dzieci. Pozniej z takiego 10latka wyrosna dwie lewe ręce bo mamunia wszystko za niego robi. A co do opieki to trzeba bylo myslec zanim sie zrobiło.
21:51 i jak taka mama 10latka chce i ma takie możliwości to niech sobie siedzi w domu i zajmuje się domem. Wielu mężczyzn marzy o tym aby mogli wracać do domu, w którym pachnie obiadem, posprzątane, dzieci zadbane. Niewielu jednak w tym mieście może sobie na to pozwolić. Dopóki nikt ode mnie na utrzymanie nie woła to nic mi do tego. Zazdroszczę zaradności tym mężczyznom, których żony mogą siedzieć z dzieckiem a nie posyłają po roczku do żłobka. A co do robienia to ja mogę ci czapkę na drutach zrobić. Dzieci chyba ty robisz skoro tak to nazywasz. Miłej niedzieli nieszczęśliwa istoto.
9.05 wspolczuc babom takich mezow co zamieniają mamusie na zone haha
To ciesz się, że mąż zarabia tyle, że nie musisz zmieniać zawodu. Nie każda z nas ma takie szczęście. A być w tym mieście niezależną i zaradną kobietą nie jest łatwo i fajnie mieć wsparcie faceta z głową.
W tym mieście są kobiety, które się wykształciły, założyły firmy i robią kasę. Często większą niż ich mężowie!
Gratuluję takim, ale też nie dla każdej kobiety kariera jest najważniejsza. Cieszę się., że nie jestem zależna od męża ale ważniejsze jest dla mnie zadbane dziecko i czas spędzony z rodziną. Dlatego też nie gonimy dziko za kasą i nie pracujemy już jak kiedyś w weekendy i w tygodniu do wieczora.