Czy ktos z Was ma pojęcie jak traktuje sie pracowników w ,,Złotym Kłosie''? Dowiedziałabym sie chetnie ilu ostrowczan wie, ze tam sa po prostu paskudne warunki pracy.I własciwie to chcę ostrzec ludzi!Nie podejmujcie tam pracy:) bo skonczycie marnie-Same nocki,praca bardzo cięzka a w dodatku szefostwo mało wychowane.Można o tym pisac? Qrcze nie chciałabym byc posadzona o jakąs obraze majestatu panów B.Może ktos ma równie niemiłe doswiadczenia zawodowe?Pogadam:)Acha-12 godzin to norma pracy.
Sądzę że nie jesteś odosobniona w swych rozterkach,ale powoli ta sytuacja się zmienia ,obserwując częste ogłoszenia pracodawców poszukujących pracowników w lokalnej gazecie.
No i ten chleb, który jest dobry tylko przez 2 godzinki po upieczeniu, potem robi się fatalny :( Ale często kupuję bułki maślane
jakie maslane? one nie lezały obok masła:)Mnie smakowały jedynie zwykłe tzw 50tki
Polece jeszcze bułki francuskie z budyniem
Tak się nazywają te bułki, takie słuche bez niczego:) No i nadzienie w pączku skakuje jak proszek do prania:) Ale akurat to mi pasuje :D