Zakażenia w powiecie ostrowieckim – 51
- do 20 lat – 1 osoba (16 lat)
- 21-30 – 2 osoby
- 31–40 lat - 6 osób
- 41 50 lat – 4 osoby
- 51 – 60 lat – 10 osób
- 61-70 lat – 12 osób
Powyżej 70 lat – 16 osób
Skąd te dane? Kolega córki odebrał dziś wynik pozytywny, ma 19 lat, więc te dane to z doopy brane
Jakie tam zarażone, nie ma żadnej pandemii, testy nie ważne, to zwykłe przeziębienia, ściągajcie maseczki, jak chcecie to i majtki, kobiety na traktory, to znaczy na ulice, może zarobią pare groszy itd...
Idioto z 14.48 jak byś przeszedł ta chorobę tak jak przeszedłem zmienił byś zdanie
Wiem co przeszedłem byłem nie raz przeziębiony,dwa razy miałem grypę,a to było coś zupełnie innego więc stul pysk jak nie masz pojęcia
Skąd wiesz że 2 razy miałeś grypę ?
Robili ci wymaz ?
Byłeś wtedy w punkcie drive through?
U lekarza w latach 90 nikt wtedy wymazów nie robił
To może jakby wtedy robili wymazy, to już wtedy by ci wyszedł kowid...
Mam 43 lata i wiem jak wyglądała wtedy grypa,a jak wyglądała teraz moja choroba,nie życzę Ci ale jak byś przeszedł objawowo zmienił byś zdanie
Ale nadal nie wiem skąd ty WIESZ że wtedy miałeś grypę.
Na razie napisałeś , że masz 43 lata i to po prostu "wiesz".
Obecnie lekarze żeby "wiedzieć" że ktoś ma koronswirusa, to muszą wykonywać testy...
Ja ci współczuję ciężkiego przejścia choroby, ale nie o tym rozmawiamy
To nie są zwykłe przeziębienia 14:48.
Ludzie odbierają wyniki po około 4 dniach, sporo starszych osób czy ma to związek z DPS? tam wykryto sporo zakażeń u personelu jakiś czas temu.
Należy zauważyć, że wiele osób robi testy "poza systemem", czyli do własnej wiadomości.
Liczą się tylko dodatnie, szkoda tylko że ludziom kasy nie zwracają.
Dane są z opóźnieniem, widocznie wynik Twojego kolegi jeszcze nie był uwzględniony 14:28. Będzie jutro albo pojutrze.