Na Słowackiego miałam robione 2 tygodnie temu ze znieczuleniem i polecam. Żadnych niemiłych odczuć ani w trakcie badania jak również po. Miły personel, pełna informacja zarówno przed rozpoczęciem badania co będzie podawane w celu znieczulenia i robione i w trakcie z możliwością obejrzenia wszystkiego na monitorze.
Czy tam robia naNfz czy prywatnie.prosze o opinie i czy to badanie boli
robi się na ilość a nie na jakość i komfort pacjenta.WYniki NIEwytłumACZONE ,BYLE TYLKO ZNÓW SIE ZJAWIĆ NA WIZYCIE NAJLEPIEJ PRYWTANEJ, nfz chory układ w Polsce.
badania nie należy się bać, ale przygotowanie do niego czyli oczyszczenie organizmu znacznie nieprzyjemne. Miałam miesiąc temu. Personel bardzo przyjemny i warunki badania ok.
Ja miałam robioną kolonoskopię w tamtym roku u Lisickiego. Nie dowiedziałam sięnawet od tego doktora, że miałam wycinanego polipa! Dowiedziałam się dopiero,gdy musiałam dzwonić do niego bo krwawiłam i nie wiedziałam co się dzieje. Gdy dostałam wyniki zostałam poinformowana tylko, że coś się dzieje ale nie wiadomo co i żeby się zapisać do poradni... Żadnych leków a brzuch jak bolał, tak boli...
Badanie zrobilam I zyje.Bede je robic tak czesto jak to konieczne.Widzialam jak straszna jest choroba przed, ktora to badanie moze uchronic.
Nie wiem ale grzebanie w czyjejś dupie a zarazem kupię nie jest tanie
No chyba ze pedał pedałowi to zupełnie inna sprawa sama rozkosz :)
Na fundusz robią od ręki w ciągu paru dni... A największym bólem jest strach. Ja miałem i było ok. Doktor bardzo miły. Nie ma czego się bac
Która pracownie polecacie...te na Słowackiego czy na Polnej..Mam skierowanie od lekarza na NFZ..Czy i ile trzeba zapłacić za znieczulenie..
Na ul. Słowackiiego miałam wykonywana kolanoskopie 5 razy i nigdy nie płaciłam za znieczulenie jest ono standartem przy tym badaniu