Doradźcie,do kogo udać się na kolonoskopię w Ostrowcu na fundusz?
Boję się kolonoskopi.
Nie ma się czego bać. Najlepiej w Ars Med dr Lesicki. Jest lekkie znieczulenie, absolutnie nic nie boli. Polecam.
Od lat otacza nas zewsząd, choć nie każdy może wie, że zaczął też wnikać do wewnątrz. Według opublikowanych w lutym tego roku badań aż w 90 proc. zjadanych przez nas białkach zwierzęcych i roślinnych znajduje się mikroplastik.
Nie lepiej jest z warzywami i owocami - cząsteczki mikroplastiku o średnicy nie mniejszej niż jedna tysięczna milimetra i nie większej niż pięć milimetrów - z gleby wchłaniane są przez korzenie rośliny i zjadane przez nas w liściach, owocach i pestkach - przypomina CNN. Z czasem te cząsteczki rozpadają się na nanoplastik - jeszcze trudniejszy do wykrycia.
Smacznego dzieci
Poszukaj programów finansowanych przez nfz , badania robią przesiewowe kto pierwszy raz, w narkozie, wszystko bezpłatnie. Ja byłam w Tarnobrzegu, znajomi w Sandomierzu.
Też mnie to czeka.
Przyda się wziąć jakieś gacie na zmianę w razie "wypadku"?
Jak nie masz kiszek poskręcanych to nie boli. A jak są, to faktycznie może boleć. Znajoma miała coś takiego i wyła z bólu, ja praktycznie bezboleśnie.
Poradnia gastrologiczna u lekarza Krasickiego można zrobić kolanoskopie na uśpienia.polecam.Spisz i badanie nic nie czyjeś,.Mialam tydzień temu.Naprawde polecam
Proszę o podanie gdzie przyjmuje lekarz Krasicki.