Umiem tak żeby nie bolało, a nawet żeby się podobało i przyjemnie było.
Skierowanie od lekarza rodzinnego Z zaznaczeniem znieczulenie ogólne. Doktor przyjmuje na ul
Kruczej, 2 tygodnie przed badaniem rozmowa z anestezjolog. Wcześniej trzeba się zarejerstrować
.Polecam, badanie bezbolesne lekarz super i cały personel. Wiadomość z tygodnia.
Robiłam u dr.Lesickiego 2 razy .Robi w znieczuleniu super podejście do pacjenta .Polecam nie ma się co stresować .
Powinnam zrobić kolonoskopię, ale się boję. Podobno najgorsze jest przygotowanie do badania.
Musisz się przemóc bo potem za późno jeżeli coś jest a jest obecnie dużo nowotworów jelita grubego
Kolonoskopia to spoko - nie ma czego bać się. Gorsza jest gastroskopia.
Najgorsza to jest choroba przygotowanie i badanie nie są wcale takie straszne. Miałam dwa razy .Trochę diety jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
Potwierdzam też po dwóch badaniach.
Dokładnie tak. Zawsze człowiek boi się bo nie wie co go czeka. Przed pierwszą kolonoskopią myślałam, że zawału dostanę tak się bałam. Kolejnym razem już ok.bo wiedziałam co mnie czeka. W znieczuleniu nic nie boli. Dasz radę.
Nie taki wilk straszny jaka go malują, wszystko jest ok u dr Lesckiego
A te przygotowania do badania da się przeżyć? Nawet jak brak silnej woli by nie jeść? Na co trzeba jeszcze zwrócić uwagę przed badaniem?
Przed przygotowaniem do badania proponuję jeść więcej płynnego pokarmu. Z doświadczenia wiem, że później oczyszczanie przechodzi łagodniej.
Zatem ja poproszę o jeszcze więcej informacji na temat różnorodnych technik wypróżniania się. Ta wiedza jest bezcenna w kontekście osób które mają na tym polu tak duże doświadczenie. Dziękuję