Podobnie jak zjadanie różnych dziwnych stworzeń...
Debile bez masek..jesteś taki sam potencjalny morderca jak pijany kierowca myśląc że nikogo nie zabije i nie potrąci.. skurwysynu jak cie choroba dopadnie dopiero będziesz skomlał
Idiota do kwadratu. Kultury cię nie nauczyli? Boję się, że zarażasz...chamstwem wyzywając innych.
to ja kurwa bede skomlał oierdolony plandemisto z tvp tvn. tak samo h..u...j... komu do tego czu bez pasów jade. ja zgine
Ignorujmy, lekarz kazał przytakiwać takim jak ten co wyzywa.
Admin powinien skasować ci konto na forum.
W twoim przypadku jak najbardziej miał rację.
Pisał do wszystkich, czyżby w Twoim przypadku się pomylił?
miał rację w przypadku noszących maski, nie obrażaj ludzi świadomych żyj dalej w matrixie
Sio!
Szkoda że policja nie kontroluje Kościołów podczas mszy. Pomimo wypisanego ogłoszenia o konieczności noszenia maseczek masę ludzi jest bez. I bezczelnie siadają w ławkach pomiedzy ludźmi w maseczkach. Tak jest np w kościele na Sandomierskiej. Na zwrócona uwagę żeby założyć maseczke paniusie obruszaja się. Chamstwo i egoizm!!
Chamstwo? Hehe, czyżbyś dziś w kościółku nie był/a?
Do 18:27 nieżal sie tutaj tylko szczel w pysk
Nie jestem azjatą. Jackson też nosił maseczkę.
Tylko idioci przyjmują mandaty. Ja chodzę bez maseczki wszędzie, sklepy, nawet w sądzie byłem na sprawie i tez bez maski i nikt mi nic nie mówił że dostanę mandat
Ludzie sa jak stado baranów wlepia oczy w tv i słuchają. Dadzą wam szczepionki to będziecie chodzić jak bydło,o ile przeżyjecie