Dzień dobry. Potrzebuję namiarów na dobrego kominiarza do oczyszczenia komina. Ktoś mógłby polecić sprawdzonego fachowca i ile obecnie kosztuje taka usługa.
Czy tak trudno wpisać w wyszukiwarkę REJONOWY ZAKŁAD KOMINIARSKI w Ostrowcu Świętokrzyskim?
Czy tam trudno przeczytać pytanie ze zrozumieniem? Ktoś poszukuje dobrego i poleconego fachowca a nie pierwszego lepszego od wujka Google
Każdy kominiarz wyczyści komin.Tu nie potrzeba wielkich zdolności.
Ja też szukam kominiarza i to nie tak łatwo. Jak nie pomagasz to nie komentuj.
508 366 791,byl u mnie,konin wyczyscil iz dachu i w piwnicy wszystko wyciagnal z wyczystki .zrobil dziure nad rura od pieca w scianie,wyszyscil przewod koninowy.dziure zamurowal swoim matrialem.super ciag!ok 2 h mu zajelo.to byla niedziela,wzial 100zl a inni za ta usluge krzyczeli do500zl.POLECAM,niestety nie pamietam jak sie nazywa
508 366 791 lub 606 288 531 najlepszy i nie zdziera kasy jak inni A zna się na rzeczy polecam
609048276 polecam kominiarza przyjeżdża do mnie od kilku lat Ok 50zl za czyszczenie komina 2021 rok początek roku
Ja chętnie za darmo wyczyszczę, pod warunkiem ,że ma pani więcej niż 15 lat i jest ładna max 40 lat, proszę podać telefon, zadzwonię i...wyczyszczę komin za darmo.
508 366 791 albo jego drugi nr 606 288 531 pań jest fachura polecam