Klub "Alternatywa" zaprasza na kolejny koncert w klimatach rockowo-metalowych.
Tym razem zagrają:
Boozer - progresywny rock (Zawichost)
Carnage of Trident - thrash metal (Tarnobrzeg)
In Silent - death metal (Sandomierz)
Start: 18:00
Wjazd: 5 zł
Miejsce: Klub "Alternatywa" obok Urzędu Miasta
PRZY OKAZJI PRZYPOMINAM O KOLEJNEJ EDYCJI YOUNG VOICES #7 KTÓRA BĘDZIE MIAŁA MIEJSCE RÓWNIEŻ W ALTERNATYWIE 12 LUTEGO !!!
ja wiem że na tym forum głównym problemem ludzi jest wybór fryzjera i narzekanie że nic się nie dzieje, ale nie pozwólmy temu tematowi utonąć.
witam. znalazł się mój czarno-biały szalik?
a ja proponuje jakas stronke klubu - moze na Myspace'sie?
w sprawie zaginionych rzeczy proszę pytać bezpośrednio w klubie.
klub będzie posiadał stronę i może będzie też Facebook oficjalny, jak będzie to wrzucę tutaj wszystkie linki.
Uwaga cena uległa zmianie, teraz jest 10 zł.
Uważajcie, żeby nie stać się chciwym, bo to pierwszy stopień do utraty klientów.
Niestety cena nie jest zależna ode mnie :(
Zapraszam na nową stronę na FB, gdzie będą się pojawiały aktualne informacje o imprezach: http://www.facebook.com/pages/Klub-Alternatywa/131081593625351
to Alternatywy powrocily???
raczej "nastały" ;)
DO GÓRY BO JUŻ JUTRO !!!
Widzę, że szykuje sie niezly napierr........- Insilent .
Kocham Was za to. Wreszcie coś się w tym mieście dzieje.
Mam nadzieję, że to dopiero poczatek@@@@@@@@@
niezle widze co chwila koncert fajnie :) widać ktos sie stara... a pytanko czy muzycznie klub bedzie ciagle w tym samym kierunku szedł? a po drugie cos z zwyzszej pólki może bedzie ( może nawet bardziej komercyjne)? :) ale ogólnie to fajnie fajnie
Będziemy się starali na bieżąco zadowalać publikę czymś nowym i nie obrażajcie się na nas jeżeli co jakiś czas powtórzymy jakąś kapelę bo musicie nas tez zrozumieć że często to są nasi znajomi z którymi miło się zobaczyć raz na jakiś czas ;) Tak czy inaczej ten skład po raz pierwszy w Ostrowcu. Przypominam po raz kolejny o koncercie 12 lutego. I już się możecie szykowac również na 26 lutego ;) Szykujemy miłą niespodziankę ;)
Ostatni raz podbijam bo już dzisiaj !! :)