Nie wiem czy Państwo wiedzą, że w najbliższą sobotę odbędzie się darmowy koncert Włodka Pawlika w sali kinowej CTH. Darmowy dla tych, którzy zostali obdarowani zaproszeniem. Rozumiem, że artysta swoją gażę weźmie. Zaprasza prezydent miasta, wszystko wskazuje na to, że za pieniądze z kasy miejskiej. Niestety zaproszeń już nie ma, po prostu rozeszły się bardzo szybko. Tak wygląda wydawanie publicznych pieniędzy. Dla czyjej zabawy nie wiem, w sobotę przed 18 pod CTH będzie widać.
O której byłaś/byłeś w browarze po zaproszenia?
To jest pytanie do MCK-u, ile zostało zaproszeń dla mieszkańców po rozdaniu części w gronie urzędników miejskich.
O której godzinie się skończyły, o której wydano ostatnie z 433 sztuk :)
Nie rozumiem dlaczego Radio Ostrowiec pisze, że na koncerty piątkowy i niedzielny zaproszenia nie są konieczne. A w browarze dziś je rozdawali.
https://wlodekpawlik.com/contact/
Tutaj można zapytać artysty, jakie ma na ten temat zdanie.
Kto jest ten Pawlik?
No Pana Pawlika nieznać ? syn Pana Pawlika ze szkoly muzycznej i zespolu ,,Szlaka Paka,, slawny muzyk.Skad ty kobito jesteś ?
Redakcja weźmie pod lupę? Tylko niech nie zapomną się przelogować przy dodawaniu komentarzy na FB, bo będzie siara XD
Wy i tak nie rozumiecie tej muzyki, biedaki. Wstyd sadzać przed artystą przedstawicieli niższych klas ostrowieckiej społeczności.
Elyta może, wy nie możecie.
Wierzę przed perły czy tam perły przed wieprze ekhm, kurwa chyba jakoś tak...
23:53 raczej elity muzyczne,bo czlowiek z elity miasta niemusi sie znac na muzyce i niejest elita muzyczna wcale.
Mnie to razi jak tak jada na to disco polo wcale to niejest taka kiepska muzyka,sa produkcje naprawde kiepskie ale i są takie że inne gatunki zawstydzają...Ja slucham i rocka ,nawet metalu,punka nieraz i muzyki klasycznej,ale tez nieraz disco polo,niemam jakichs ograniczeń.Dlatego śmiesza mnie tacy ludzie ktorzy sie naśmiewaja a niemaja zielonego pojęcia o muzyce...sam mam wyksztalcenie muzyczne.Zaloze sie że ci co to pisza niewiedza gdzie C na klawiaturze jest i nieznają nut:)....
Najgorzej jak sie wypowiada tuman ktory niema pojęcia o czym pisze i sie na tym wogóle niezna...
O bezradni znów będą się pokazywać w lokalnej, a zwykli ludzie z ulicy będą nasłuchiwać. Dobrze, że wiadomo o czymś takim w momencie, gdy wiadomo, że nikt spoza kliki już nie wejdzie, albo zostały ochłapy dla zatkania geb.