Od stycznie przyszłego roku ma być koniec z programem 500+. Bardzo dobrze, wybory wygrane, głosy oddane, a teraz państwu już dziękujemy. Hahahaha
szok ! przed wyborami nie było o tym mowy, ostrzegałem. Madki, i co tera ?
czas odpodatkować kosciół, żeby było na 500+
Kolejny fake news. Po co zakładasz tak bzdurne wątki ? Pośmiać to się można jedynie z Twojej głupoty 09:50.
to nie fake ,wpisz sobie w google, zresztą ja to przewidzialem daawno. cwany żyd jarek was wyportkował znowu :))
To jest fake news. Założę się, że nawet nie czytałeś tego artykułu, wystarczył Ci chodliwy tytuł. No cóż, tzw. clickbajt dla takich jak Ty jest wprost stworzony :))
Nic nie poradzę na to, że nie umiecie czytać ze zrozumieniem. Prawda zawsze boli i głupio się przyznać, że jest się zrobionym w bolo. Mnóstwo materiałów w tym temacie znajduje się w sieci. To news dnia, ale wam ciężko się z tym pogodzić. Tak mi was szkoda:-)
News dnia może dla takich tumanów jak Ty 10:16. Tak w ogóle to takie newsy były od początku istnienia tego programu. 500 miało być zlikwidowane zanim jeszcze w ogóle się pojawiło. Żal mi Cię 10:16 że jesteś tak podatny propagandzie antyrządowej. Typowy leming.
Każdy leming to tuman do potęgi. Tacy się przydają takim KOD-ziarzom/zadymiarzom.
Jak to napisał Lem, odkąd poznałem internet nie wiedziałem że na świecie tyle idiotow
powazne portale aż huczą, ale was przerobił karzeł hahaha
Tobie anarchisto pozostało siać dalej tylko zamęt dopóki ktoś takim jak ty do pupy się nie dobierze w trybie kk z rozdziału przeciwko porządkowi publicznemu. Wtedy będzie ci bardziej do śmiechu. Póki co, baranie, śmiej się dalej ibsiej ferment. Potem pozostanie ci tylko beczenie, tak jak temu bidokowi z Włoch pod Warszawą, który wziął w łapę, a potem się popłakał.
Nie strasz, nie strasz, bo się ze........ a za nazwanie mnie anarchistą i groźby przyłożę się do ustalenia Twoich danych. Przyrzekam.
11:12.
A ty zacznij się odchudzać. Wstyd być takim upasionym wieprzem w twoim wieku. Ble....
Oceniasz mnie według siebie? Wszyscy wiedzą, co lubisz i czym się uspokajasz. Ostrowiec, to nie New York:-)
A Ty Antek taki przystojniak ?Chetnie Cię poznam realnie