Te same Polki rodzily wiecej po wyjezdzie za koalicji Pisu i Samoobrony. I wcale nie koniecznie do uk, ale takiego syfu jak wtedy za Leppera i Kaczynskiego to nie bylo nigdy.
2 lata rządów jednych. 8 lat drugich. Już pod tym względem nie ma co porównywać.
Na bonach bedzie napisane ze nie mozna kupic za nie fajek i gorzały.
Żadnych bonów ani zmian nie będzie. Mówił o tym wczoraj premier. Nie głupio Wam zazdrośnicy ?
Założysz się? Teraz będziesz Królową Boną. Cieszysz się, to przecież awans społeczny?
Nie mam potrzeby się zakładać, mogę jedynie się z Ciebie pośmiać 11:18. Zazdrość to bardzo brzydka cecha. Tak, jak napisałem, musisz z tym żyć bo nic się nie zmienia.
Dlaczego ci to przeszkadza, że będą bony?Teraz na tacę będą dawać bony, wiesz o tym?I to cię tak martwi?
Nie przeszkadza mi to w niczym tylko nie lubię plotek i fake newsów. Żadnych bonów nie będzie, musisz się z tym pogodzić. Poza tym, takie bony nie zmieniłyby niczego poza jednym, zwiększyłyby koszt całego programu. Nie wiem co będą dawać na tacę, ja jak zwykle będę dawał monety.
https://www.tvp.info/43399543/premier-wszystkie-programy-spoleczne-i-rozwojowe-zostana-utrzymane Tyle w tym temacie. Wesołych Świąt.
11.29 umiesz czytac?, to stary post z lipca zeby otumanic wyborcow. Po nowym roku wszystko idzie w bony.
Wczoraj premier mówił to samo 11:45 więc spokojnie, niech Ci żyłka nie pęknie.
Żadnych bonów nie będzie. Wczoraj mówił o tym premier. Wszystkie dotychczasowe programy zostają utrzymane w niezmienionej formie. Dodatkowo doszła trzynasta emerytura na stałe. Wesołych Świąt.
Premier mowil tez wczesniej o kwocie wolnej od podatku, redukcji w administracji, 100tys mieszkan, zasadzemiu 500tys drzew itp. Nie trzes tyłkiem, najwyzej do roboty pojdziesz, przeciez premier mowil tez ze nie ma bezrobocia takze nie bedzie problemu. ;)
Nie sądzisz chyba że dla 500 zł siedzę w domu ? Nie bądź śmieszny, to tylko dodatkowe pieniążki, dzięki którym więcej mi z pensji zostaje. Program będzie dalej a Ciebie zazdrość zeżre jeśli czegoś nie zrobisz ze sobą.
A na szpitale w ruinie, które są niezbędne dla każdego nie ma pieniędzy, za to Tobie zostaje więcej z pensji.Czy to jest logiczne?