Zmarwie cie gosciu bo nie bedzie!
A wogole to nie wstydzisz brac pieniadze ,ktore sam nie zarobiles?
Sprzedales sie tak tanio?!
To wszystko dzieje sie nie bez powoli
Dostalismy to za kare,Zeby przejrzec na oczy. Zycie nas pisem ukaralo
Za nasze bledy!
Spokojnie, już jest grafik wypłat na następne miesiące, a ty Marku zazdrość dalej.
Nie sprzedałem się. Odbieram swoje podatki. Bye.
Żartujesz?To musisz być chyba już na emeryturze po kilkudziesięciu latach prcy i zawsze pracowałaś na dyrektorskich stanowiskach, żeby teraz co miesiąc odbierać sobie wielokrotność 500+ zależnie od liczby dzieci. Jeśli jesteś na emeryturze, to skąd u Ciebie dzieci?Nie cierpię pasożytnictwa i cwaniactwa w żadnej formie.
Nie, nie jestem na emeryturze
Mam dzieci i sporo na nie wydaję a podatek jest zawarty we wszystkim więc ten program traktuję jako odbiór tego, co wydaję. Dla mnie jest ok. Za granicą też biorą.
Tylko dlaczego korzystasz też z moich podatków, które ja chciałbym przeznaczyć na Służbę Zdrowia, a nie na twoje dzieci, ale ty wszystko przywłaszczasz, w rewanżu oddając stosowny głos. Jak to nazwać, jeśli nie sprzedanie się za korzyści materialne?
https://gazetalubuska.pl/500-plus-zniknie-swiadczenie-500-plus-to-ostatnie-wyplaty-500-plus-do-kiedy-500-plus-bedzie-wyplacane-25122019/ar/c1-14546979
Nie wklejaj w kółko fale newsów, które już zostały zdementowane przez premiera 09:32. Aż tak zazdrosny jesteś, że musisz się w ten sposób pocieszać ? Tylko współczuć.
Wcale nie rodzi sie wiecej dzieci takze program sie nie sprawdza i bedzie zmieniony
Wklejasz coś bez czytania ? Tu chodzi o to że nie będzie nowych programów tego typu. Stare zostają w niezmienionej formie. Kodziarski elektorat czytania ze zrozumieniem nie potrafi jak widać.
Korzystam ze wspólnych podatków. Tak działa każdy system, to moje dzieci kiedyś będą pracowały na ciebie więc zamilcz. Ja też płacę podatki i to nie małe.
Dziękuję Ci za hojność, ale na moje utrzymanie, zapracują moje dzieci i to raczej Ty zamilcz, bo jesteś wyjątkowo niemiła i źle wychowana, a tu Święta podobno. Nic dziwnego - prostacki, sprzedajny elektorat PIS.
Błąd, jestem facetem, a prostacki jesteś ty. Żebyś się ta zazdrością nie udławił czasami. Skąd to się w ludziach bierze? Wesołych świąt.
Wcale nie rodzi sie wiecej dzieci takze program sie nie sprawdza i bedzie zmieniony
O co się kłócimy? Jeszcze chwilę i będzie po problemie. Pomyśl o dodatkowym źródle dochodów, bo ciężko będzie się przestawić z wygodnego życia na koszt podatników na samodzielne utrzymanie rodziny.