Bony może dla Ciebie 17:01. U mnie pieniążki już na koncie.
Prosimy o wiecej patroli koło sklepow monopolowych w dniu wyplat 500+
mogę się mylić ale wiem o dwóch co są typowo monopolowe w Ostrowcu,a poza tym w każdym sklepie spożywczym jest alkohol .
Strazaki wiedza gdzie krazyc. Koniec z przepijaniem publicznych pieniędzy. Do roboty
Kuniec dobrobytu. Do roboty.
https://gk24.pl/500-plus-w-2020-koniec-programu-500-w-tym-roku-likwidacja-500-plus-w-2020-roku-zasady-zmiana-przepisow-17032020/ar/c1-14699395
Co z mamusiami które nie pracują a pała papierochy i dzieci razem z nią ???
Po podwyżkach cen prądu i co za tym idzie wszelkich innych podwyżkach, w każdej dziedzinie z tego 500+ zostanie im ok.115 zł średnio. Zrobili biznes życia.
Troje dzieci (2 szkoła i 1 przedszkole), matka nie pracuje (młoda zdrowa baba), tatuś dorywczo (częściej pije niż dorabia); żyją bez stresu, zadowoleni, my podatnicy damy, zdechnąć nie pozwolimy. Czekają na mieszkanie socjalne i pewnie dostaną (a ty podatniku jeden z drugim weź kredyt i kup sobie). Harce, zabawy, swawole na porządku dziennym. Żyć i nie umierać.
ale wredność tutaj zastanów się ze jest KORONAWIRUS i opamiętaj się. życie jest krótkie
Patologia na się dobrze. Piją, bawią się i w d....e maja koronę. Państwo nie da zdechnąć. Da żreć, da zasiłki, dopłaci do mieszkania i hulaj dusza, a ty jeden z drugim pracuj na to i płac podatki. Im się przecież wszystko należy. Są zepsuci, rozbestwieni i to robi w majestacie prawa państwo. Zamiast gonić do roboty to za darmo daje.
I dzieci tych nierobów tez będą tak się zachowywały. Będą roszczeniowi jak ich rodzice. Rośnie następne pokolenie do utrzymania przez podatnika.
Proponuje czytac ze zrozumieniem co pisza w artykulach. Ze nie bedzie nowych programow 500 plus ewentualnie beda programy w postaci uslug socjalnych itp. A nie dodatkowe pieniadze do reki.
500 plus zostaje.