Przysłowia są podobno mądrością narodów, a jedno z nich mówi, że ten się prawdziwie śmieje, kto się śmieje ostatni. Powodzenia w Nowym Roku!
Takich jak ty obśmiewa się w necie czyli tu gdzie 'kwitnie' twoje życie.
Ja przynajmniej nie sprzedaję się tak, jak ty niczym tania panienka za groszowy trolling. Szkoda nawet splunąć.
uważaj, to może być ciasny patryk
O 500 + jesteśmy spokojni, gorzej z Tobą. Za takie pomówienia możesz mieć pięć wojtków na przemyślenia.
12:52. Ale panika, bo kończy się wyżerka na krzywy ryj, a właściwie z konta podatników, czyli mojego między innymi. Dosyć sponsoringu. Na moje dzieci nikt nie dawał i sam musiałem na nie zapracować, to podwijać rękawy i do roboty, nieroby. 12:52 bój się oswoją dupę, jak ci się do niej dobiorę za pomówienia wobec mnie. Nie wiesz z kim tańczysz i stosujesz groźby karalne. Musimy się jednak spotkać i parę zagadnień ci wyjaśnię, żebyś bezustannie nie łamał prawa. Ktoś musi dać ci parę lekcji w temacie.
O, następny netowy kozak z 13:13 co będzie innych ustawiał. Kozak w necie, piz...a w świecie. Ustawiać to ty możesz sobie meble chłopaku.
Po pierwsze nie ma żadnej paniki tylko ubaw z takich jak Ty 13:13. Po drugie, to, co Ty nazywasz darmową wyżerką na krzywy ryj jest zupełnie czymś normalnym w krajach europejskich i Polska w niczym od tych krajów nie odbiega. Czy Ci się to podoba, czy nie, na dzieci rodziny dostają pieniądze i będą dostawać je dalej. Tobie zaś pozostanie zazdrość i ujadanie na forum, tak jak do tej pory.
Nigdzie na świecie nie dają kasy za friko. G......jesz i g...wiesz. Fajnie, że wreszcie rząd skończy z tym.
To nie są pieniądze za friko. Z tego co widzę to raczej Ty g.... jesz i wiesz ;) Dokształć się, może zmądrzejesz 14:15. https://ksiegowosc.infor.pl/wiadomosci/732942,Dodatki-na-dzieci-w-panstwach-UE.html
Prowokator? Masz na myśli koniec 500+ W TWOJEJ RODZINIE, gdyż zapewne twoje dzieci kończą 18 w tym roku ,no i stąd taki temat!
Na wp nic nie piszą, na onecie nic nie piszą, w telewizji nic nie mówią, skąd masz takie informacje?
To jest fake. Artykuły na internecie owszem zawierają taki tytuł, ale już z treści artykułu wynika że nowych programów 500+ nie bedzie ale stare nie znikną. Czytajcie artykuły ale przydałoby się choć troszkę pomyśleć i je zrozumieć.
Czyżby pasożyty jeszcze oczekiwały nowych programów 500+? Już to 500 nie starcza?