koniec świata będzie jak Moda na sukces się skończy
Koniec świata nastąpi jak POLSKA zdobędzie MISTRZOSTWO EUROPY w piłce nożnej :-)
co to za muzyka tu leci? http://www.youtube.com/watch?v=_I6F9dpJR7Y&feature=related
21grudnia zbliża się wielkimi krokami, no i jak tam wasze zdanie na temat tego końca świata, będzie czy nie będzie?
Mam nadzieję, że tak. Że to będzie koniec systemu wartości który (pierwszy raz użyję drugiej osoby) wszyscy wyznajecie. Mam nadzieję, że jebnie z wielkim hukiem! Że wszyscy wreszcie zrozumieją, że nie ma innej drogi dla ludzkości, jak tylko miłość bliźniego.
He he ewangelie ! Smieszne lepiej napisz poczytaj bajki
Koniec świata jest w każdy dzień. Dla każdego indywidualnie.
Współczuje Wam. Wielu osobom z tego forum. Jesteście taaacy bieedni. tak wam wieeecznie źle. Naprawdę szczerze i głęboko wam współczuję tak strasznego życia.
mi tam bez różnicy, może być koniec świata nawet za chwilę
I nareszcie ! Ciekawe jak katolicy skoncza? Czy nie bedzie im zal ze wszyscy pojda do jednego wora ??
twój post to również oznaka jakiejś 'wiary'.
więc dlaczego czepiasz się katolików ?
ale już gadali w tv że xle został obliczony kalendarz i nie będzie końca w tym roku, w radiu też o tym trąbili
hurra zmodernizujemy to wszystko nie będzie telewizji, polityki tego całego chrzanu , więcej czasu dla rodziny. Będziemy grzybki zbierać i polować na dziki, ryby łowić.
część wyginie będzie więcej miejsca (:
A działa jeszcze ten lokal wogóle Koniec Świata?
O katolików nie martw się gościu 13:02. My jesteśmy przygotowani na koniec w każdej chwili bo powiedział Pan Jezus, że nikt nie zna dnia ani godziny. Trzeba więc żyć tak, aby zawsze można było mieć czyste sumienie. Jasnym jest też, że wedle ewangelii, żadne proroctwa końca świata nie są prawdziwe, gdyż to nastąpi niespodziewanie, nikt tego nie przewidzi.