Zbliża się nieubłaganie data wyznaczona przez Majów i Egipcjan, co sądzicie o tym? Świat wokół nas szaleje, morderstwa, gwałty przemoc.Wyzysk i praca ponad siły w dodatku ogromny stres i wyścig szczurów. Natura jak widać też zaczyna się buntować. Jeszcze 100 lat temu w 20 wieku nie było ich tak wiele dziś jak wiemy przez 10 lat 21 w zanotowano więcej trzęsień ziemii niż w całym ubiegłym wieku. Dla mnie to dziwne co dzieje się wokół a dla was?
Prekognicja? Przepowiednie są tak samo prawdopodobne, jak to,że po śmierci będziemy się w chmurkach bujać.
A jak proboszcza ,to i snickersy.Mniam ,mniam.
wolisz w piekle czyżby ze względu na towarzystwo? mało Ci go tu na tym ziemskim padole,ja wybieram wyżej ze względu na klimat:)
Czemu nazywasz Ziemie padolem?
W strefie anglosaskiej pisząc datę , najpierw wpisuje się numer miesiąca,potem dzień i na końcu rok.
Tak więcej pisownia w postaci 12.22.2012 r. jest poprawna pani Zenko...
Ale my nie mieszkamy w strefie anglosaskiej.To forum polskiego miasta,posługujemy się tu językiem polskim,tak więc Zenka ma rację:dzień-miesiąc-rok.
Chyba jednak nie wezmę tego kredytu na budowę domu?:-)
Dlaczego masz nie brać kredytu? Po tej dacie nie będzie do odzyskania przez bank,gościu z 20:59.
Pewnie, że nie bierz kredytu. Podobno po tej dacie pieniadze nie bedą nikomu potrzebne i nikt nie bedzie musiał pracować:)
Ja zapraszam na imprezę. Lokal już wynajęty, wódka się chłodzi. Chcę hucznie przywitać apokalipsę:)
PS. Dlaczego nikt nie wspomina, że kalendarz majów nie kończy się na 2012. Są w nim daty 2034 i nawet 2450.