Gościu 12:25 za to ten homoseksualista przeszkadzał - !!!-Gazecie Wyborczej - tak tak. Taki fałsz i ohyda.
Czyli ból homoseksualistów lewackich jest większy niż tych o poglądach prawicowych.
Taka michnikowska PRAWDA.
Jak wytłumaczyliście to swoim wyborcom, którym wcześniej wpajaliście że homoseksualista to pedofil?
To był przyjaciel Zbyszka i dlatego go przepchnął u Posłanki Pawłowicz.
Za przeprowadzenie wyborow odpowiada rzad majac do dyspozycji komisje wyborcza, a nie przeprowadzili to sa ciamajdy i tyle .Opozycja moza robic co jej sie podoba byle zgodnie z prawem i tyle.ZROZUMIANO CIAMAJDY>
JA JA
Zrozumielismy, przyznajemy sie.
17:42; Powiedział chłopek - roztropek:))
Za przeprowadzenie każdych wyborów opowiada Państwowa Komisja Wyborcza.
Przynajmniej nie robi tego z kotem :)
A ten kolega Feli znowu zaczyna dzień od niezależnej i musi się z nami tym podzielić...
To Rząd rządzi i większość Sejmowa. Ich zabawki ale zapomnieli o Andrzejku, że trzeba go legalnie wybrać.
W PIS nikt nie ogarnia regulaminów, Konstytucji, parlamentaryzmu.
Poganiają Senat, bo dla swojego sądu chcą 21 dni ns stwierdzenie ważności wyborów.
Jedna noc nie wystarczy? Po co wam te 21 dni? Żeby kombinować jak obalić nowego Prezydenta?
kgb, ty naprawdę jesteś taki tępak, czy udajesz? Gdybyś miał choć odrobinę wiedzy na temat Kodeksu Wyborczego(choćby z internetu) nie zadawałbyś takich kretyńskich pytań, podnóżku pisowski.Masz coś do mnie? Ja jestem z "łopozycji", wieśniaku.
cd. 01.04 i bądź nim na zawsze, menda (wesz łonowa), też stworzenie Stwórcy.
1;04 bredzisz od rzeczy. Opozycja działa na szkodę własnemu narodowi- mendy sprzedajne. A Ty zapewne na usługach u nich jesteś!!!!! Nieładnie!
Szanowni Państwo. Biedny za modą, a zwykły człowiek za polityką nie nadąża. Patrzmy co się dzieje. Wybraliśmy aby za nas myśleli, zrobią źle wystawimy im laurkę na koniec kadencji. Teraz spoko. Denerwowanie się, to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych. Życzę zdrowia.
Każdy rządzący twierdzi, że ten drugi jest zły, bo on jest ten dobry i chce się tylko spokojnie nachapać. Misiewicze, komisje, rady nadzorcze, nocne zmiany prawa, lekceważenie prawa wedle swojego widzi mi się, ustawione przetargi, ludzie bez wykształcenia na wysokich stanowiskach, zarabiający miliony to faktycznie nie budzi niczyjego zdziwienia.
Oklepane slogany opozycji, które nie trafiają do społeczeństwa już się znudziły.
Gościu 09:16 "nocna zmiana" była jedna. Kiedy Premier Olszewski pojmował właściwie dobro Polski.
Wtedy banda postkomunistyczna na czele z Wałęsą nie pozwoliła na to. To był 4 czerwca 1992 roku.
Policzyli szable, młody PSL-owski MIM został premierem a Wałęsa dał mu wolna rękę do robienia czyste.. Tak Pawlak zaczął robic kariere a z nim jego kumple, również w naszym powiecie.