Mam dziecko w 4 klasie. Ostatnio nie radzi sobie z nauką i nie tylko dlatego, że nauka zdalna, ale moja córka często choruje i ma braki. Ile płacicie za godzinę korepetycji i czy trwa ona 45 czy 60 minut?
A z czego sobie nie radzi konkretnie, bo chyba z innych przexmiotow sobie radzi
a gdzie jest matka i ojciec tego dziecka skoro nie potrafią pomóc na poziomie 4 klasy podstawówki????wstyd.
Bardzo nieładnie tak oceniać. Tu akurat jest matka i to bardzo odpowiedzialna, skoro szuka pomocy i widzi problem. Sugerujesz, że wszyscy moglibyśmy w 4 klasie pomóc? Zapewniam, że nie. Nawet nauczyciel ma z tym czasem problem żeby wytłumaczyć a ma przygotowanie pedagogiczne. Nie jest prawdą, że nie ma na tym poziomie nauki.
Skąd wniosek, że tu jest matka bardzo odpowiedzialna? Może to ojciec pisał?
16:09 jeżeli dziecko dużo choruje, pomyśl o wystąpieniu do szkoły o nauczanie indywidualne. Napisz do wychowawcy lub dyrektora, udzielą informacji. Zdrowia dla córki.
Przykro, że zamiast udzielić odpowiedzi na zadane pytanie niektórzy wydali wyrok na mnie. Jestem samotną matka, byly mąż nie interesuje się dzieckiem. Często pracuję na drugą zmianę i nie jestem pomoc dziecku po południu, bo mnie nie ma w domu. A przed południe córka ma lekcje. Córka jest pod opieką babci która wspiera wnuczkę ale nie jest w stanie pomóc w angielskim czy matematyce . Tak ciężko zrozumieć drugiego człowieka, od razu trzeba go poniżyć?
Gość o 22:32 pyta, w czym może pomóc, także nie rób tragedii, tylko się skontaktuj.
22.39 to wiekszosci ostrowieckie madki na mopsach i innych zasilkach sa najmadrzejsze, nie przejmuj sie
Nie przejmuj się takimi.... Jestem pewna, że pisze to niezbyt lotna osoba, która zapewne już w klasach 1-3 nie ogarnęła by materiału. Ważne, że chcesz pomóc, angielski i matematyka w młodszych klasach też nie jest jakaś łatwa a i czasu trzeba. Powodzenia.
Ale w tym mieście jest dużo podłych i głupich ludzi.
Ja płacę z angielskiego 50 zł za godzinę zegarową, mam dzieło w klasie piatej. Pozdrawiam Panią i dużo zdrowia dla córki.
Masz rację i dokształcaj dziecko a to zaprocentuje.Gdy będzie miała braki to będzie coraz gorzej.Niech się p....dy niedouczone nie odzywają nie w swojej sprawie.Przez tą p....koronę to dzieci zapomną liczyć i pisać.
Nauczyciele wymagają ale to przez taka naukę są korepetycje.Im to graj.
Dziecko w kl 6, korepetycje z angielskiego 30zl za 60min. Ale są tacy co i 80zl wołają i nauka on-line. No i siedzą bezczynnie i czekają na naiwnych.