Koronawirus. Nie żyje 5-letnie dziecko. Miało choroby współistniejące. Jest na tym swiecie osoba ktura umarla tylko na te gowno?
nie ma, piorą nam mózgi
Jeśli już to na to gówno.Nie jest tajemnicą,że osoby chorujące na serce,astmę lub będące po przeszczepach są w grupie ogromnego ryzyka śmierci po zakażeniu COVIdem.Inni przechodzą to jak ciężką grypę.No co jeszcze chcesz wiedzieć? A zapomniałem.Pisowski rząd ukrywa prawdę.
Kgb, piłeś, nie pisz.
Gdzie napisałem coś co nie jest prawdą?
Znasz takie słowo SPACJA
Tylko ze w naszym kraju codruga osoba ma jakas chorobe na kturą sie leczy.
Znam.Nie lubię zaś jak krzyczysz.
UWAGA ⛔️
No to się teraz zacznie....
UWAGA ⛔️
No to się teraz zacznie....
„Będziemy mieć drugie Włochy jak nie zostaniemy w domach” - krzyczeli niektórzy!
Mam dla nich wiadomość...
Czy zostaniemy w domach czy nie to mieć je bedziemy!
Wspaniałomyślne WHO wychodzi na przeciw i wprowadza drugi kod do klasyfikowania zgonu związanego z SARS CoV-2.
Teraz uwaga cytuje! Nie pospadajcie z krzeseł!
„Kod ICD-10 „U07.1 - COVID-19, (obowiązujący od poczatku) - wirus zidentyfikowano! Używany do diagnozy COVID-19, potwierdzonej testem i badaniami laboratoryjnymi.
Kod ICD-10 „U07.2 COVID-19 (dodany) - wirus nie został zidentyfikowany, używany do klinicznej lub epidemiologicznej diagnozy COVID-19, w przypadku której potwierdzenie laboratoryjne jest niejednoznaczne lub niemożliwe.
Zarówno U07.1, jak i U07.2 mogą być używane do kodowania umieralności jako przyczyny śmierci”
Koniec cytatu !!!
Co to oznacza? Że od wczoraj każdy zgon może zostać wpisany pod wirusa SARS CoV-2 - zarówno potwierdzony testem, jak i nie!
Dziś z każdego kraju zrobić można Włochy w kilka dni! Nawet z populacji pingwinów na Madagaskarze...
Nie wiem jak Wam, ale mi już nawet śmiać się nie chce...
Zrobili z tej całej pandemi komedie...groteskę!
Dodam na koniec że Polska przyjęła oba kody i bedzie ich używać!
Miłego wieczoru...
https://www.facebook.com/groups/402576940080235/permalink/1117397745264814/
U nas akurat poszli w drugą stronę i nawet nie wszystkie potwierdzone zgony są podawane do wiadomości publicznej.
Foliarz nie opowiadaj bzdur u nas się nie badało do tej pory ludzi którzy zmarli ale okazało się, że nagle szpitale albo ich odziały przestają funkcjonować bo załoga jest chora lub w kwarantannie.
Już ci proponowałem wolontariat w Starachowicach i jestem gotów ci 100 zł dołożyć, tam zniszczysz każdy mit o koronce.