Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Koronawirus. Nie żyje 5-letnie dziecko. Miało choroby współistniejące

Ilość postów: 13 | Odsłon: 644 | Najnowszy post
  • Koronawirus. Nie żyje 5-letnie dziecko. Miało choroby współistniejące

Koronawirus. Nie żyje 5-letnie dziecko. Miało choroby współistniejące. Jest na tym swiecie osoba ktura umarla tylko na te gowno?

Gość_?
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Koronawirus. Nie żyje 5-letnie dziecko. Miało choroby współistniejące

nie ma, piorą nam mózgi

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Koronawirus. Nie żyje 5-letnie dziecko. Miało choroby współistniejące

Jeśli już to na to gówno.Nie jest tajemnicą,że osoby chorujące na serce,astmę lub będące po przeszczepach są w grupie ogromnego ryzyka śmierci po zakażeniu COVIdem.Inni przechodzą to jak ciężką grypę.No co jeszcze chcesz wiedzieć? A zapomniałem.Pisowski rząd ukrywa prawdę.

Gość_kgb
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kgb, piłeś, nie pisz.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gdzie napisałem coś co nie jest prawdą?

Gość_kgb
          Zgłoś
          Odpowiedz

Znasz takie słowo SPACJA

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Tylko ze w naszym kraju codruga osoba ma jakas chorobe na kturą sie leczy.

Gość_?
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Znam.Nie lubię zaś jak krzyczysz.

Gość_kgb
              Zgłoś
              Odpowiedz

UWAGA ⛔️

No to się teraz zacznie....

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

UWAGA ⛔️

No to się teraz zacznie....

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

„Będziemy mieć drugie Włochy jak nie zostaniemy w domach” - krzyczeli niektórzy!

Mam dla nich wiadomość...

Czy zostaniemy w domach czy nie to mieć je bedziemy!

Wspaniałomyślne WHO wychodzi na przeciw i wprowadza drugi kod do klasyfikowania zgonu związanego z SARS CoV-2.

Teraz uwaga cytuje! Nie pospadajcie z krzeseł!

„Kod ICD-10 „U07.1 - COVID-19, (obowiązujący od poczatku) - wirus zidentyfikowano! Używany do diagnozy COVID-19, potwierdzonej testem i badaniami laboratoryjnymi.

Kod ICD-10 „U07.2 COVID-19 (dodany) - wirus nie został zidentyfikowany, używany do klinicznej lub epidemiologicznej diagnozy COVID-19, w przypadku której potwierdzenie laboratoryjne jest niejednoznaczne lub niemożliwe.

Zarówno U07.1, jak i U07.2 mogą być używane do kodowania umieralności jako przyczyny śmierci”

Koniec cytatu !!!

Co to oznacza? Że od wczoraj każdy zgon może zostać wpisany pod wirusa SARS CoV-2 - zarówno potwierdzony testem, jak i nie!

Dziś z każdego kraju zrobić można Włochy w kilka dni! Nawet z populacji pingwinów na Madagaskarze...

Nie wiem jak Wam, ale mi już nawet śmiać się nie chce...

Zrobili z tej całej pandemi komedie...groteskę!

Dodam na koniec że Polska przyjęła oba kody i bedzie ich używać!

Miłego wieczoru...

https://www.facebook.com/groups/402576940080235/permalink/1117397745264814/

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

U nas akurat poszli w drugą stronę i nawet nie wszystkie potwierdzone zgony są podawane do wiadomości publicznej.

Gość_Ja
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Foliarz nie opowiadaj bzdur u nas się nie badało do tej pory ludzi którzy zmarli ale okazało się, że nagle szpitale albo ich odziały przestają funkcjonować bo załoga jest chora lub w kwarantannie.

Już ci proponowałem wolontariat w Starachowicach i jestem gotów ci 100 zł dołożyć, tam zniszczysz każdy mit o koronce.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -