Ciekawi mnie dlaczego księża korzystają z usług prostytutek ? Z Michała podobno lubią takie klimaty. Słyszał ktoś ?
Proponuję poczytać książki do biologii dla czwartoklasistów szkoly podstawowej. Tam jest wyjaśnione dlaczego chłopu potrzebna jest kobieta. I jeszcze proponuję się dowiedzieć kim są księża, od jakiegoś katechety.
Ksiądz to ksiądz tak wybrał więc za kobietami nie powinien się rozglądać , a jeśli tak robi to ma problem z powołaniem
Słowo klucz "podobno". Idź plotkaro i ich zapytaj wprost. Nie masz odwagi ?
Pewnie Żaneta sama by chciała zarobić ale nikt nie chce z niej korzystać.
W każdej plotce Gosciu z 12:34 jest coś prawdy
Nie sądzę gościu 13:10 a nawet jeśli to mnie to nie interesuje. Mam swoje życie a do kościoła i tak będę chodził bo nie robię tego dla księży. Dziwny wątek przed Świętami Bożego Narodzenia. Komuś musi się strasznie nudzić.
Bardzo zły trop Gościu z 13:06 i z 13 :45 bo jestem niewierzącą mężatką i nie interrsuje mnie kosciół , jego sprawy oraz ci panowie w sukienkach
Jeśli Cię nie interesuje to po co zakładasz takie bzdurne wątki ? Jesteś niewierząca to nawet świąt nie masz i stąd ta zawiść i ból du.y.
Lepsze to niż wykorzystywanie dzieci.
Gościu z 14:30 ale który , bo jest 2 młodych . Reszta to widać że stan opłakany i dlatego poszli na księdza ,lepsze to niż obrabianie pola
Kolejna prowokacja znanego członka sekty jehowych. Jeszcze po ciebie nie byli? Pamiętaj, szczoteczka do zębów, ręczniczek, mydełko(tylko się nie schylaj pod prysznicem już tam w miejscu docelowym) i co tam uważasz. Resztę ci zapewnią na miejscu. Czuwaj tak koło 6 rano codziennie. Nie martw się, nie zapomnieli o tobie.
No, coś w tym jest. Widać, że trochę już wiemy, po co nam forum.Pozdrowienia dla życzliwych:)