Kosciol ma juz wszystko! Brak mu tylko przyzwoitosci,
Bo tego ani ukrasc,ani wyludzic sie nie da!
Ciagle im malo I malo!
Brak takich ksiezy z prawdziwego powolania!
Dobrych I uczciwych!
Zlikwidowali PZPR na który wszyscy narzekali i co? Komuno wróć! Teraz powtórka czy tęcza?
Odzywaja sie osoby ktore moglybyzmienic postrzeganie o ksiezach i samemu pojsc na 6 lat do seminarium a potem wyjsc jako usluzny ksiadz i dac wszystkim przyklad do nasladowania.
Chcesz przyzwoitości ? Zacznij od siebie. Drażni mnie ten przedświąteczny wysyp wątków antykościelnych. Widać że ateistom żal tyłek ściska że kościoły są pełne a już niedługo na święta będą wprost pękać w szwach.
Nie chcesz do kościoła idź do karczmy. Swoje przemyślenia napisz jak Luter na drzwiach.
Tak, będą pekac w szwach. Jak te kościelne pasi brzuchy, ledwo się toczą.
Będą pękać czy Ci się to podoba, czy też nie 09:48. Już niebawem zaczynają się rekolekcje i świąteczna spowiedź. Tłumy w kościołach. Nie wierzysz to idź i sprawdź. Tylko żeby Ci żyłka nie pękła.
Ale przygłup. Skąd się tacy debile biorą.
a w tym kościele, rydzykowym, tak pięknie hasał polski rząd, polscy parlamentarzyści i pewnie nadal bedą panu rydzykowi słać miliony - łodiridiridiucha
drugie zdjęcie - bezcenny widok tych błaznów, a na następnym biskup flaszka jaki rozmodlony
Wszyscy się modlili aby wodzowi operacja na kolano się udała, Antoni a gdzie te Twoje zapowiedziane helikoptery i okręty podwodne?z tego co pamiętam to do dnia dzisiejszego już miało być ok. 8 helikopterów i trzy okręty. Ani jednego ani drugiego,ważne że Misiowi został order za obronność dla kraju...
O ja pierdziu! Co to jest? W jakim kraju ja żyję? Czy to już Watykan?