Do 11:37, a w którym miejscu osoba z 11:30 napisała, ze wszyscy księża są przestępcami?
Wczytaj się w jego dwa ostatnie posty a zobaczysz 12:02. Dla niego wszyscy księża to mafia pedofilska. To tak jakbym napisał, że wszyscy hydraulicy to alkoholicy bo większość z tych, z którymi miałem do czynienia takimi właśnie byli. Czaisz kontekst ?
Wróć proszę do postu z 11:30 i przeczytaj go powoli ze zrozumieniem.
Zdrowia- we wszystkich wymiarach człowieczeństwa i chociaż odrobinę szczęścia:))))))))))))))
14:07. To mają być życzenia, czy kpina, bo nie wiem z czego tak się na końcu wpisu zaśmiewasz, idiotko?
Post z 11:30 odnosi się do innego, w którym gość wszystkich księży i cały Kościół nazywa mafią pedofilską gościu 13:38. Nie broń czegoś, co nie da się obronić.
11;30 napisales gosciu ,,bardzo duza ilosc przestepcow w sutannach,dewiantow''.taki wpis swiadczy o autorze
Co z was za katolicy co bronicie księży pedofilów?
Gościu ma rację, bardzo duża ilość księży to pedofile.
Nie rozumiem twojej wypowiedzi odnośnie stwierdzenia że to świadczy o autorze.
Jak Ci ksiądz zgwałci dziecko to stwierdzisz że nic się nie stało i będziesz dalej go bronił/a czy dopiero wtedy przejrzysz na oczy?
Co znaczy 'bardzo duża ilość' Marleno? Kto tu broni pedofili?
Gdyby mi (pseudo) ksiądz zgwałcił dziecko i to byłoby pewne, to może bym mu starotestamentowobejsbolowo uzupełnił pokutę, żeby nie zapomniał o niej i tej głównej po spowiedzi, i żeby mu się odechciało na zawsze, bo taki ktosiek nie może być kojarzony ze sługą Bożym.
A Rydzyk jeszcze potrafi ich usprawiedliwiać,że oni także mają swoje pokusy.
Pokusy do dzieci?
Marlena się zapowietrzyła na wszelki wypadek i na zapas. Inteligencji emocjonalnej życzę, bo na intelektualną marne widoki.
Może tak merytorycznie byś się odniósł lub odniosła inteligencie bezobjawowy?
Kto twierdzi o ilości, sam musi należeć do tego grona bo skąd można czerpać takie wiadomości. Raczej pedofil nie chwali się swoim upodobaniem.
Widzę że osiągnąłeś szczyt swoich możliwości intelektualnych, czy się myślę?
Masz jeszcze coś mądrego do powiedzenia obrońco PEDOFILÓW?
Skończ już idioto 18:05.Nikt nie broni pedofilów ale nie ma też żadnych podstaw by obrażać wszystkich księży gdyż Ci źli są w mniejszości.
Czy się myślisz to Ty powinieneś wiedzieć znawco tematu.
17:20. "Inteligencji EMOCJONALNEJ życzę, bo na INTELEKTUALNĄ marne widoki". Po raz kolejny piszesz na temat inteligencji emocjonalnej, udając ekspertkę w dziedzinie psychologii, a nie masz nawet bladego pojęcia czym jest inteligencja, jakie są jej rodzaje. Musze przyznać, że po raz setny udowodniłaś, iż twoja wszechstronna wiedza internetowa ma nieograniczony zasięg, podobnie, jak twój intelekt.
Marlenko co to znaczy dla Ciebie ,,bardzo dużo"?
Ps.Znam osobiście dużo księży i są OK-zaden nie jest ,,przestępcą w sutannie,dewiantem"jak napisał pewien osobnik ,którego bronisz.Masz prawo.