Jaką polecacie kosmetyczkę w Ostrowcu i ile kosztuje oczyszczenie twarzy, kasaki itp?
Jakby była wyszukiwarka to bym poszukała. Nie będę przeglądać kilku stron i wypatrywać czy jest coś podobneego.
na górze jest wyszukiwarka "szukaj w portalu"... wpisz "kosmetyczka" i finał
Czy nie wiecie może,czy czynny jest któryś gabinet kosmetyczny w niedziele?
Uważaj z tym rosołem bo albo się udławisz albo klawiaturę zalejesz!Żałosny człowieczku.
Chyba z kompem na kolanach :/ Nie ma z kim dyskutowac.Idź jesc,smacznego!Nie masz nic do powiedzenia na dany temat-zasada bardzo prosta-nie wypowiadaj się!
Jejku dziewczyna pyta o kosmetyczkę,a nie o to co ma ktoś dziś na obiad.
ja też mam maniere taką wieeelką jeszcze z wojska
POlecam Agnieszkę Tłuścik z Sienkiewicza ,salon IMAGE.
Ale mnie chodzi o to,czy któraś kosmetyczka mi czynny gabinet w niedzielę?
ja mogę z pełną odpowiedzialnością polecić Anie Nowak salonu Blask przy Jana Pawła. Nad apteką i salonem fryzjerskim. Pani Ania to przemiła, taktowna, znająca się na swojej pracy osoba. Bardzo odpowiedzialna, nie naciąga na drogie zabiegi, jeśli uważa, że konieczna jest interwencja dermatologa to mówi otwarcie a nie udaje, że w kazdym przypadku jest w stanie zaradzić. Dla niej liczy sie przede wszystkim dobro klienta a nie przede wszystkim kasa. Trzeba tylko się uzbroić w cierpliwośćbo nie ma szans aby dała radę od razu przyjąć, trzeba troszkę poczekać. Każdy kto pozna Anię nie chce zmieniać na kogo innego.