w prawym górnym rogu jest takie okienko Szukaj w Portalu wpisz sobie tam kosmetyczka i wyświetlą Ci się wątki dotyczące tematu.
pani Ania na Mickiewicza obok sukien slubnych;) szczeze polecam.
polecam panią Jole ma swój gabinet kosmetyczny na ogrodach koło kwiaciarni.
Ja polecam kosmetyczkę koło Łysicy, świetna. Zależy tylko, czy chodzi Ci o tipsy, czy o makijaż???
Polecam salon Image na Sienkiewicza 63.Pełen profesjonalizm.Miła dziewczyna,młoda.Dobre kosmetyki :min.reviderm.allesandro.Jestem bardzo zadowolona z zabiegu mikrodermabrazji.Skóra pobudzona do życia,zregenerowana,ąz miło spojrzeć na siebie w lusterko.Z Sylwestrowy makijaż też bardzo udany.Czasem warto zrobić coś ze sobą, ale tylko pod fachowym okiem.Do tego salonu powrócę z przyjemnością.
ja polecam Panią Jendę Gabrielę, korzystam od dawna z jej uług i jestem zadowolona
bardzo miła jest pani na pułankach, tam gdzie salon fryz. loczek. przyjmuje na dole, ma dobre kosmetyki
ja też polecam J. Malec na Radwana - PROFESJONALIZM !!!!!!!! I JESZCZE DOKŁADNOŚĆ, PRACOWITOŚĆ, STARANNOŚĆ W WYKONYWANIU ZABIEGÓW
Witam:)
robie makijaże z dojazdem do domu klientki.
pracuje na profesjonalnych kosmetykach takich jak gosh,l'oreal,dior,max factor,vichy,bourjous,estee lauder i inne....
podaje telefon 726584750
i co z tego, czy ktos o to pytał...nie rozumiem czemu admin nie kasuje takich ogloszen
ma ktos kontakt do sergiusza osmanskiego? pewnie nie ale polecam
ja rownież polecam panią Jolę MAlec właścicielkę salonu Wisaz na Ogrodach. Jest tak ciepła osobą, że wizyty u niej to czysta przyjemnosć. Porozmawia, doradzi, super babka Jescze raz gorąco polecam
dziewczyny ja również polecam Panią Jolę Malec. Ma teraz gabinet na ul. Szczyglej 4, tj. jadąc ul. Polną od skrzyżowania z Radwana, jest to ulica przed biedronką, w prawo..... nie wiem, czy ktos mial takie problemy jak ja...... blizny po trądzikui większych problemach......... teraz miło jak mi ludzie mówią, że jest widoczna,,, duża poprawa... po zabiegach dermabrazji kwasem pirogronowym i kawitacją.. bajka. POLECAM PANIĄ JOLĘ
Sprawdzona Pani Dominika na ul. Reja, oczyszczania, zabiegi, makijaże okolicznościowe, SUPER :-)
dlaczego akurat ta tyczka musi byc kosme? - nie moze byc zatyczka?