Zacząłem budowę teraz żałuję bo ceny materiałów są bardzo wysokie
Tak pewnie,że może sprzedać,ale tych pieniędzy już nie odzyska.
Ale za to będzie mógł mniej kupić,niż wtedy kiedy zaczął budowę.
"Któż z was, chcąc zbudować wieżę, nie usiądzie wpierw i nie oblicza wydatków, czy ma na wykończenie? 29 Inaczej, gdyby położył fundament, a nie zdołałby wykończyć, wszyscy, patrząc na to, zaczęliby drwić z niego: 30 „Ten człowiek zaczął budować, a nie zdołał wykończyć”
Budowałam domek w 2018 -80m kw parterowy ceny były ok.porównywałam wszędzie ceny materiałów.jedna rzecz tu druga tam.wybierałam nie najtańsze ale i nie najdroższe.po 2020 napewno bym sie nie wybudowała.a to co sie teraz dzieje to przechodzi ludzkie pojęcie.w tamtym roku w wakacje za pellet placiłam 13 zl dzi$ ten sam worek 24.
Ja zamówiłem piec na pellet.Miałem do wyboru ogrzewanie na gaz/z butli piec na węgiel/drewno i wybałem chyba najtańszą i najlepszą/chyba opcję piec na pellet.Jeżeli chodzi o ceny,to poszukaj na internecie i na pewno taniej kupisz,niż w stacjonarnym sklepie.Kupując paletę na pewno też wyjdzie taniej.
Ten będzie drwił co ma 500 długu, lub mieszka na lokatornym.
Ja bardzo chwale piec na pellet.naprawde polecam.
Mój piec to defro eco slim 10 kw ale ja mam mały domek 80m kw parterowy ocieplony.Worek pelletu który kupuje ma 15 kg (dankros).worek starcza na 2 dni jeśli jest prawdziwa zima.ale tak jak napisałam w wakacje kosztował 13zł.a teraz 24
A jaką pojemność masz zbiornika na ciepłą wodę?
Kasia - gdzie był kupiony ten Defro Eco slim ? Długo w nim już palisz ? Masz jakieś uwagi to tego kotła ? Muszę coś kupić wkrótce a mam mętlik w głowie . Wybieramy pomiędzy Defro .Sas, Pereko i Zębiec.
Defro wybrany po opiniach z neta.a hydraulik który montował potwierdził nasz wybór.u nas nie ma gazu.pale drugi sezon dopiero ale jestem bardzo zadowolona.bezobsługowy,jest ciepło,czysto.zamówiony przez neta.dostarczony pod drzwi.
Ostrowiak121 -jaki ten piec kupiłeś (moc , m²pow.ogrzewanej ,firma ) . Właśnie jestem na etapie poszukiwania
KOCIOŁ PIEC NA PELLET PEREKO QMPELL 12 kW do 160m2 firma ze Starachowic,ma dystrybutora w Ostrowcu.Powierzchnia grzewcza ok.80 m2-podłogówka plus grzejniki.Dałem zaliczkę i czekam na piec.Czas czekania około 2 miesiące.Teraz szukam pelletu w dobrej jakości i cenie.