Bardzo proszę o podanie jak najlepszych, krawcowych. Nie chodzi o przeróbkę tylko o uszycie sukienki studniówkowej, więc zależy mi żeby był to ktoś sprawdzony. Liczę na pomoc :)
zapraszam do pani Magdy do pracowni krawieckiej na słoneczku w pasażu (wejście od strony parkingu) tanio fachowo i nawet "coś" z niczego :) polecam!!!
Proszę o informację ( jeśli ktoś zna) jakie Pani Magda ma ceny za szycie np. spódnicy, spodni, żakietu, bluzki, sukienki ( rostej nie wieczorowej).
Sklep "Agata" na Reja. Tam gdzie szyją suknie ślubne.
A czy dałoby radę coś na sobotę? Bo mam wesele, a moja krawcowa zawiodła. Czy długo wcześniej trzeba się umawiać?
ja też polecam panią Magdę za słonka ale u niej najbliższy termin to połowa stycznia bo akurat się pytałam:)
Z tej strony krawcowa Magda ze slonka. Jeszcze jeden wolny termin pod koniec grudnia by sie znalazl na upartego;p tylko blagam dziewczyny, miejcie jakakolwiek koncepcje;p
Pozdrawiam i zapraszam do pasazu na slonko;p
Poszukuję dobrej krawcowej, która potrafi szyć dla puszystych pań. Proszę o namiary.
Ja szylam u pani Reginy,projektuje i doradza.Super kreacje mi wymyslila.Jestem bardzo zadowolona.Namiary dostalam w sklepie z tkaninami na Sieninskiej.
Najlepszą krawcową znajdziecie w Cekinku na Stawkach, panią Monikę, zarówno jeżeli chodzi o kreacje sylwestrowe, studniówkowe, dla puszystych. Szyje również w domu.
Potwierdzam, pani Monika szyła mi sukienkę na studniówkę, super pomysł i wykonanie, nie wiem jak ceny w zakładzie, ale jak szyje w domu bierze tanio
W którym miejscu na Stawkach jest Cekinek?
W sumie to są rosochy, na przeciwko żabki, w tych butikach, na dole, na górze jakiś salon dla psów jest, nie wiem co tam jeszcze, bo dopiero raz tam byłam.
A orientuje się ktoś jak z terminami w tym cekinku, załapię się jeszcze na studniówkę?