Następny kryształ:Europejski Urząd d. s. Nadużyć Finansowych, zarzuca europosłowi Ryszardowi Czarneckiemu, bezprawne pobieranie diet i zwrotów kosztów podróży. Urząd ten przekazał sprawę polskiej prokuraturze. Jeśli jest okazja coś zwinąć, to czemu nie? Nie każdy Rysiek to porządny facet.
No właśnie, a kto będzie udowadniał? Prokuratura pod dowództwem Ziobry-kumpla Rysia-misia.
A co gryzie cię o to dupa? Za popaprańców wszystkie sprawy rozpatrywali ich kolesie i było ok. .Dlatego tak się srali o ten KRS. Przypomnij mi , bo wyleciało mi z głowy, nazwisko tej pani z PO, 3 różne sprawy miała i o dziwo zawsze tego samego sędziego " wylosowano" do prowadzenia sprawy .Taki mały zbieg okoliczności!
Ta "pani" nazywała się Pawłowicz i nigdy nie należała do PO. Losowanie sędziów wprowadził PIS. Aleś trafił.
Być może , nie jestem z popisu i niezbyt interesuję się polityką, ale jak już robią przekręty, to co? Jednemu wolno, a drugiemu nie? W końcu demokracja jest. Musi być po równo.
Żenada 20.09. Od dziś Pawłowicz jest z PO uhuhuhu
Żenada to ty jesteś, Nie każdy jest maniakiem politycznym i musi być ekspertem w tej sprawie.Sami tu na forum non-stop wyciągacie jakieś afery popisowskie, Ale jak przyjdzie do wyborów , to na nich głosujecie. To jest dopiero żenada, żeby głosować na tak skompromitowane partie.
Ale gamoń dowalił z tą Pawłowicz i PO. Jaki PIS, taki elektorat. Ha ha ha.
Widzisz gdzieś tłuku ,żebym napisał ,że jestem pisiorem albo popaprańcem? A co to za różnica z której ta pani jest partii? Nie muszę znać każdego posła i jego przynależności. Tyle tych afer było, że się można pogubić.Nie trzeba daleko szukać, wystarczy tylko przejrzeć to forum.
Jesteś po prostu zwolennikiem PiS. Ale rozumiem Cię, wstyd się przyznać. Jakbyś nie był zorientowany w polityce to byś nie pisał pisior czy popapraniec.
Wiem tyle,ile przeciętny Polak. A te nazwy , to przejąłem z tego forum . Zobacz sobie zresztą post z 20:50, też przeze mnie napisany.