Milcz bezczelna oszustko, wyrafinowana, dwulicowa krętaczko. Splunąć na ciebie nie warto. Tak właśnie wygląda prawda o twojej schizofrenicznej wierze i wielkiej bogobojności. Pustosłowie i oszustwa, to cała ty.
Felice123, to stara, wyrafinowana, bezczelna oszustka finansowa i hiena wykorzystująca finansowo ludzi z NEO!! UWAGA NA NIĄ!!!
Bez komentarza. Jesteś bardzo chorym człowiekiem.
Któregoś pięknego dnia powiem ci to, że jesteś perfidną oszustką prosto w oczy w obecności wielu ludzi. Czekaj cierpliwie i przestań z tym leczeniem. Tylko tyle masz do powiedzenia na swoje usprawiedliwienie, nędzna hipokrytko?
Te uroczystości zawsze miały być wspólne, społeczne.
Kłótnie i spory są niepotrzebne.
Widać, że nie da się "NIE UPRAWIAĆ POLITYKI". Pan Prezes Michał uważa, że obecnie ma bardzo duże popracie więc już bez przykrywki popiera narodowców. Szkoda, że patriotyzm nie może mieć ładnej twarzy. Szkoda, że nie może być "za czymś" a przeciw "komuś". Ostrowieccy Patrioci zawiedli. Liczyłem na ich czyste intencje, ale od pewnego czasu widać, że idą w złą stronę: antyeuropejską, antyrozwojową i pronacjonalistyczną. Otóż, OP nie macie tak dużego poparcia jak wam się wydaje, o czym przekonacie się w wyborach...
No tak. W Ostrowcu jest co raz mniej osób dzięki waszej ludziotyce, że wybieracie się już sami. A tak poza tym to najważniejsze, że są propolscy.
Kogoś tu toczy rak mózgu, zdecydowanie. hehehe
A oni kiedykolwiek musieli się ukrywać co do swoich przekonań? Ja obserwuje i wiem,że od początku było jasne, że mają poglądy narodowe.
I na czym one polegają?