Krzysztof Ołownia, kandydat na prezydenta miasta Ostrowca Świętokrzyskiego z list Prawa i Sprawiedliwości ma pomysł i wizje tego, jak zawrócić miasto ze złego kursu, na którym się znalazło. Jakie założenia zawiera zaproponowany przez niego program z myślą o rozwoju Ostrowca Św. i jego mieszkańcach?
Tylko Krzysztof Ołownia może być prezydentem głosuj na K Ołownię
Ołownia to jedyny rozsądny wybór. Reszta to Górczyński bis
Nie obieca że nie pójdzie po wyborach z koalicja Górczyńskiego wiele osób wtedy odda głos na niego
Nie wiem skąd te przypuszczenia 11:12
Gdyby utworzyli koalicję ze skompromitowaną załogą Górczyńskiego, która nie została oczyszczona z najbliższych jego współpracowników, poza zmianą szyldu, to byłby koniec lokalnego PIS.
Holownia sie kapnął przed wyborami. Zenua
Widzieliśmy butę pisowców na przykładzie kamińskiego i wąsika.
Czyli jego "program" jest identyczny jak lakomca i dasiosa - puste słowa bzdety i zero konkretów. Ostrowiec jest przeklęty po prostu i już nie ma dla niego ratunku. Najpierw spotkała nas katastrofa gospodarcza, a teraz tylko pozostaje nam oglądać katastrofę społeczna i demograficzna.
Kurde faktycznie. Wszedłem na stronę z nadzieją że to wreszcie coś. A tu kicha ta sama co w wykonaniu dwóch pozostałych.
Znam ludzi z tego miasta co mają pomysły na rozwój tego miasta. Ale wolą machnąć ręką i robić swoje, bo polityka to według nich bagno. A jak się tak rozmawia to kopara opada. Proste rozwiązania. Na rozwój, na produkcje, na sprzedaż, nawet na dywidendy dla mieszkańców od zysków gminy. Tylko wszystko się rozbija o to że nie startują. Bo ich pomysły sprawdzają się w prywatnych biznesach nie w demokracjj
16:03 trollujesz koleś
A to który ma dobry pomysł?
Jedno z trzech nazwisk.
No kurde ja nie widzę żadnego dobrego kandydata.
Zgadzam się
Zgadzam się
Zgadzam się
czemu na stronie PKW nie widnieje Ołownia jako kandydat na prezydenta?
https://wybory.gov.pl/samorzad2024/pl/kandydaci?elections=wbp®ion=260701
Komitety mają czas na zgłaszanie kandydatów na prezydenta do 14 marca.
Testują czy się nada