Tylko Krzysztof Ołownia może być prezydentem głosuj na K Ołownię
Nie wiem skąd te przypuszczenia 11:12
Gdyby utworzyli koalicję ze skompromitowaną załogą Górczyńskiego, która nie została oczyszczona z najbliższych jego współpracowników, poza zmianą szyldu, to byłby koniec lokalnego PIS.
Zgadzam się
Zgadzam się
Zgadzam się
Widzieliśmy butę pisowców na przykładzie kamińskiego i wąsika.
Komitety mają czas na zgłaszanie kandydatów na prezydenta do 14 marca.
Panie Krzysztofie, ja Pana nie znam. Pan mnie też. Wiem że Pan był Korwinistą. Może gdzieś tam w głębi nadal Pan jest.
Przy tych dwóch kandydatach z pod złotego znaku, to Pan jest alternatywą.
Mimo że z PiS.
A że gdzieś tam spałeś. Sen jest naturalną potrzebą. Jakby to biba była. To co innego.
Chaotyczny to najbardziej remont mostu, Alei i Radwana.
Kto za tym bałaganem stoi?
Czy nie ci pięknie pozujący z łopatami na rondzie?
Masz na myśli Dasiosa i Stelmasika?
Przejdzie spokojnie do drugiej tury 11:25. Będziemy ze znajomymi na niego głosować.
Testują czy się nada
Do drugiej Tury wejdzie 2/3 kandydatów :)
Hehe mają dość tych samych twarzy..Śmieszne Dasios, który był wiceprezydentem razem z Łakomcem za czasów "Jarek 10", którzy na pewno o wyczynach pierwszego nie wiedzieli (śmieszne) nawet żul na ulicy wiedział,żeby dostać pracę np w szkole to trzeba z J10 było" gadać $$$" i ci sami ludzie startują na stołek pierwszego, najlepszege jest to ,że mają poparcie a wy głupi lud będzie im dawać kolejną szansę
Pierwsze słyszę
Czy Wam wyborcom nie znudziło się ciągłe wybieranie jednych i tych samych osobników którzy chcą dożywotnio dzierżyć władzę przy pełnym korytku?Czy Wasza świadomość jest na tak niskim etapie?Dopuście ludzi nowych którzy wniosą wiele nowego,ludzi młodych,wykształconych .Ludzi którzy są aktywni w swoich środowiskach,nie skażeni partyjnym betonem i bezwzględnym posłuszeństwem wobec prezesa.