Do czwartku można zgłaszać kandydatów na prezydenta
Jedyny spoza układu ostrowieckiej dychy. To warte głosu
Krzysiu odpuść sobie. Znów się dałeś wkręcić? Przecież wiesz ,że nie masz szans, zero. Po pierwsze pis w Ostrowcu jest bardzo słaby, po drugie macie skompromitowanych ludzi ( te twoje noclegi w muzeum chyba , też nie cieszyły się dużą popularnością) po trzeci przecież Ty nie masz pozycji w pis i raczej w pierwszej kolejności jesteś kojarzony jako asystent czy pomocnik Dudy , który przegrał z kretesem wybory prezydenckie, po czwarte już raz startowałeś i poparcie miałeś minimalne. Wiem, że masz bo zawsze miałeś parcie na szkło, ale teraz całkowicie zamkniesz i zniszczysz swoją karierę.
Zgadzam się z wypowiedzią z 7:45.
Może kiedyś zrozumie to, co napisałeś.
Panie Krzysztofie, ja Pana nie znam. Pan mnie też. Wiem że Pan był Korwinistą. Może gdzieś tam w głębi nadal Pan jest.
Przy tych dwóch kandydatach z pod złotego znaku, to Pan jest alternatywą.
Mimo że z PiS.
A że gdzieś tam spałeś. Sen jest naturalną potrzebą. Jakby to biba była. To co innego.
Jednak trzęsą czterema literami :) Czas rządów załogi G (Górczyńskiego) się kończy. Życzę wam tego z całego serca. Krzysiek powodzenia !
7:45 wejście do drugiej tury uważasz za porażkę z kretesem ? Analityk z ciebie jak z psięgo frędzla fujarka
Do drugiej Tury wejdzie 2/3 kandydatów :)
Chaotyczny to najbardziej remont mostu, Alei i Radwana.
Kto za tym bałaganem stoi?
Czy nie ci pięknie pozujący z łopatami na rondzie?
Jedyny spoza układu ‚dycha starczy’
Oby tylko ludziom się chciało pójść na wybory, bo inaczej sami siebie urzędasy i ich rodziny wybiorą.
To fakt, to miasto śmierdzi jak Sycylia.
A MMO?
Dlaczego udajecie, że KW MMO nie istnieje? Sól w oku dla PiS?
Kto oprócz Ołowni kandyduje na prezydenta spoza grupy "dycha starczy " (Tak dla Samorządu, Perspektywa) ?
PiS zajmie miejsce gdzieś między 4 a 5.
Nawet jeśli Pan Ołownia ma identyczny program co pozostali to... to pozostali już mieli szansę się wykazać a teraz udają Greka.
P.s
Jeden z kandydatów przypomina mi swym niepewnym krokiem w spocie Joe Biedna. ;)))