No i jak się spisuje ten bodzechowski tworek?? podobno już bojkoty będą, a może znowu akcja pod nazwą BOJKOTcośtam??? A może jednak Stasiak wróć??? To jest żałosny klub i żałosna garstka kibiców którzy jeszcze wierzą w prawdziwą piłkę w Ostrowcu.
To fajnie, że wyładowałeś swoje frustracje i stan twojej pogody ducha się poprawił. Ale żadnych bojkotów nie będzie. To był tylko twój zły sen.
chlopaki sie staraja nie badzmy zlosliwi, z tego wszystkiego dobrze ze jest co kolwiek a ze marne to coz. Jest chociaz sekcja pilki noznej w ostrowcu. Mlodziez ma odskocznie i ma gdzie wyjsc w weekend :) Kiedys czekalo sie caly tydzien na wazny mecz :) Pare h przed spotkaniem kazdy kibic byl juz nakrecony bylo czuc pilkarska atmosfere. Nawet ci co sie nie interesowali pilka wiedzieli ze dzis gra KSZO.
A ty żałosny nie jesteś?
Szakuł, Ty to jesteś, kurde tak dopiec kibicom to chyba nie wielu ma odwagę.
Bądź co bądź, chyba oboje wiemy komu gul skacze, bo KSZO jak i kibice mają się dobrze :).
I po co ten szum o więcej miejsc na trybunach. W Bodzechowie wszyscy się zmieszczą. Nie ma to jak rodzinny interes !.
sam jesteś dziad, jak jesteś taki mądry to właź na boisko i pokaż klasę! wkurza mnie to już bo jak KSZO wygrywało to każdy się podniecał a jak teraz im nie idzie to każdy do nich sapy ;/ wy myślicie ,że tym chłopakom jest łatwo? jak nie dostają wsparcia? Są zestresowani tym,że jesteście na nich źli ... i oczywiście jak jest źle to wszystko źle !
z tym że to nie jest KSZO! KSZO to marka a to jest jakieś bodzechowskie dziadostwo!
Dziad to ja nie jestem. Bądż kulturalna. Ten klub nie był nigdy moim klubem krytykowałem go zawsze i będę to robił. Prawda w oczy kuje.
Pozdrawiam Cię Basiu.
Naucz się przyjmować krytykę - masz coś z trenera Lasockiego.
to racja kszo to dziady wiadomo że ciągle nie będa wygrywac ale dobrze im idzie a co do pana lasockiego to nie umie przyjmowac krytyki i jest takim beznadziejnym czlowiekiem ze szok zero pojecia oczym kolwiek
Ktoś napisał, że chłopaki się starają. A ty Basiu co na to ?
Szkoda mi tylko KSZO Junior.
KSZO się stara myślisz ,że specjalnie im nie idzie;/
Co to za teksty-starają się .???Trzeba w zespole coś zmienić,chyba to widać gołym okiem....
wykonczy Janka to hobby
Rozwiazac to badziewie. Nie będzie juz takich czasow co przychodzili 15 tys ludzi i mecze w ekstraklasie. Nie wroca juz te czasy a szkoda. wtedy sie z checia szlo na mecz i czekalo caly tydzien na nastepny.Rozwiazac to i nie wyrzucać pieniędzy w bloto. Brak porządnego zawodnika same dzieci spod bloków zero profesjonalizmu. Niech graja w okregowce i wracaja do bodzechowa.
Drużyna z Bodzechowa nie jest w stanie w tym sezonie już z nikim wygrać. Do rozegrania zostały tylko mecze z drużynami z górnej półki. Wyjazdy do Porońca, Łysicy i Korony a u siebie Poprad, Wisła Kraków i Soła.
Szanse na punkty są bliskie zeru. Może jakiś 1pkt się przytrafi !!!
Dziś Jandar miałoby problemy nawet w IV lidze.
Żenada Panie Prezesie. III Liga przerosła Pana i Pana rodzinny zarząd. Daleko Wam do futbolowego profesjonalizmu. Jeszcze bardzo dużo przed Wami nauki. Do tego jeszcze Prezes na ławce ma dużo do powiedzenia.
Panowie !!! To jest KABARET !!!
Tylko dlaczego pod nazwą Ostrowiec a nie Bodzechów ?
Ja już pisałem, że to jest KSZB.
KSZO to znaczy Klub Sportowy Zakładów Ostrowieckich - niech to każdy pamięta !!
debilu co ty zrobiłes dla piłki nicccccccccccccccccccccccccccccccccccc