No i jak się spisuje ten bodzechowski tworek?? podobno już bojkoty będą, a może znowu akcja pod nazwą BOJKOTcośtam??? A może jednak Stasiak wróć??? To jest żałosny klub i żałosna garstka kibiców którzy jeszcze wierzą w prawdziwą piłkę w Ostrowcu.
Szakuł, Ty to jesteś, kurde tak dopiec kibicom to chyba nie wielu ma odwagę.
Bądź co bądź, chyba oboje wiemy komu gul skacze, bo KSZO jak i kibice mają się dobrze :).
Nie było nie ma i nie będzie żadnego bojkotu za...ni kibice sukcesu. Bojkot S.S.A był dlatego że wszystkie te Stasiaki, Dąbrowskie i inne "biznesmeny"robili z KSZO pośmiewisko i na pewno oni tutaj już nie wrócą. Teraz zaczynamy to praktycznie od zera grając z jakimiś wsiami nie opuszczając żadnego meczu bo nie sztuka jest pójść na mecz z Legią,Wisłą czy Widzewem gdzie większość ludzi przychodzi dla przeciwnika. Niestety przyszły takie czasy a nie inne i trzeba wspierać ten klub a nie szydzić z niego. Jeśli mowa o żałosnych kibicach to na pewno nie są nimi Ci którzy teraz chodzą na mecze wspierać drużynę przegrywającą mecz za meczem i jeżdżą na mecze wyjazdowe po jakiś wsiach typu Piekoszów czy Kajetanów albo teraz kiedy przegrywamy mecz za meczem a my się tłuczemy ponad 200km do Andrychowa czy wczoraj do Libiąża.Żałośni są kibice którzy się kiedyś uważali za strasznie wiernych bo były sukcesy,wysoka liga,a teraz się z nas śmieją i gadają "nie mam co robić tylko na mecz będę chodził" a kiedyś pajacu pierwszy lazłeś na mecz albo ludzie tacy jak ten o którym już kiedyś pisałem co na meczu z Legią się pytał mojego ojca co to znaczy KSZO.Tacy chodzili ludzie na mecze a teraz piszecie że jesteśmy żałośni!!!!!!!!!!
Kilka tygodni temu przejeżdżałem Traugutta w trakcie meczu. Na F1 pustka, kilkudziesięciu dziadków na trybunie. Przykro na to patrzeć mając w pamięci mecze przynajmniej 10 lat temu. To już nie wróci, nie ma się co szarpać, a chłopaki niech sobie kopią i walczą o utrzymanie. Tak poza tematem, to czy Celsa nadal inwestuje w ten klub czy tylko miasto i Jandar, bo nie jestem na czasie ?