Czy ktoś wie jak mają się "kosy" i "zgody" naszego KSZO 1929 do innych drużyn z III ligi gdzie teraz walczymy? Wiem np że Unia Tarnów ma kose z Korona tak jak my ale ma zgodę z Wisłą Kraków a my raczej trzymamy z Cracovią.
Nie trzymamy z Cracovią. Nie wiem gdzie tak przeczytałeś lub z czego wywnioskowałeś.
Masz milion innych stron i for gdzie możesz przeczytać o zgodach i kosach KSZO. Jeśli jednak to nie wystarczy popytaj kolegów. Cześć.
żadnej zgody z cracovią nie ma. To, że cracovia ma zgodę z lechem, to nie znaczy, że my z nią mamy.
Przez takich matołów,którzy chodzą na mecze aby lać się po pyskach i wzajemnie obrażć to ja wolę polską piłkę (a właściwie to jej namiastkę) omijać szeroim łukiem. A malowanie murów obraźliwymi słowami kazałbym likwidować przez zlizywanie
czy na którymś z murali wykonanym przez kibiców KSZO widziałeś jakieś obraźliwe słowa? przypomnę w tym momencie malunki "Ostrowczanie" "K S Z O", "1929" i "Świętokrzyska Duma". Jeżeli widzisz w nich obraźliwe słowa to gratuluje spostrzegawczości.
siarka gdynia ma kose z arka tarnobrzeg.
Do kos dodałbym jeszcze,zgody naszych kos i stare kosy,jak Granat i Siarka
tylko granat nam w dupe wchodził ostatnio... a z CRACOVIĄ jest dobrze ale zgody nigdy nie będzie.
tylko granat nam w dupe wchodził ostatnio... a z CRACOVIĄ jest dobrze ale zgody nigdy nie będzie.