i co z tym KSZO? z tego co słyszałem ze, połowa druzyny to z rejomow bałkańskich pochodzi, czyzby KSZO to druga brazylijska pogon szczecin???
No i zmieniają nazwę do wiosny na Partizan Ostrowiec :P hehe
No może nie połowa , ale faktem jest ,że w KSZO będzie bałkański zaciąg.
Niektórzy patrzą na to złym okiem. Osobiście nie mam nic przeciwko obcokrajowcom w naszej lidze. A niech grają ,byle z dobrym skutkiem. Podobno niektórzy z nich są naprawdę dobrzy .
Obawiam się tylko tego ,że pan menedżer który ich sprowadza robi to po to by szybko wypromować i sprzedać za dużą kasę do innych klubów.
Nie jestem pewien czy taka polityka na pewno bedzie dobra dla KSZO.
Ale pożyjemy ,zobaczymy.
Może nie bedzie tak źle i jakimś cudem się utrzymamy.
Tak naprawdę coraz częściej myślę ,ze najlepszym wyjściem byłoby rozpoczęcie wszystkiego od nowa. Od tej najniżej ligi. Może warto pozbyć się tych "biznesmenów" od siedmi bolesci jak Stasiak czy Dąbrowski .
Może warto zacząć wszystko od zera. Miejski Klub Sportowy KSZO Ostrowiec Świętokrzyski. Czy to nie byłoby dobre??? Powrót do korzeni. Do KSZO założonego w 1929 r.
ten nowy menadżer to kolega stasiaka i dąbrowskiego. czyli nic się nie zmieni!
taaa jasne. tylko jeśli zaczniemy od nowa to nie będzie już KSZO 1929 tylko KSZO z 2011
Taka prawda ze Gieksa odpusciła KSZO mecz wiele zespołow tak zarobiło dla spadkowiczów dla przykładu Dolcan który teraz zaczoł zdobywac punkty.Ja osobiscie licze na utrzymanie KSZO w 1 lidze.Dla mnie to beznadziejne ze ktos mowi ze KSZO to ceramika tak samo jak LECH to Amica.