kibice napisali list do Prezydenta proponując, żeby od nowego sezonu wycofać drużynę piłkarską z pierwszej ligi i zacząć rozgrywki od najniższych klas na zdrowych zasadach, bez obecnych działaczy i właścicieli.
Czytam ten list na forum dyskusyjnym Ostrowca i nie mogę uwierzyć i zrozumieć ostrowieckich kibiców. Musiało się wiele zmienić przez kilka lat mojej nieobecności na stadionie !!!
Jak prezydent moze wycofywać drużynę której nie jest właścicielem??? No jak????
Prezydent może przestać udostępniąc miejski stadion drużynie Stasiaka i Dąbrowskiego ,którzy tak naprawdę niueustannie rzadzą tym klubem.
W pełni popieram powstania nowego klubu MKS KSZO Ostrowiec. Od najniższej ligii.
Warto wszystko zacząć od nowa.
tak jest najłatwiej.po co walczyć o klub. to są kibice?'zawsze wierni i oddani'? tak śpiewali?
i dlaej beda spiewac o swojej milosci do klubu? tylko jakiemu klubu mks junior czy kszo 2011/./?
Walczyć dalej o taka padakę? I tu już nie da się walczyć o wyrwanie klubu od Dąbrowskiego, bo on poprostu tego nie odda, ani nie odsprzeda. To już jest koniec.
czy ktoś zna strukturę właścicielską KSZO, oczywiście chodzi o spółkę piłki nożnej.
W dzisiejszej "Ostrowieckiej" przeczytałem list otwarty," podobno kibiców". Zgadzam się z tym wszystkim co tam pisze tylko powiedzcie mi dlaczego tak póżno to ktoś zauważył!? i dlaczego tak nagle komuś zależy na odzyskaniu czegoś co już dawno nie jest NASZE? KSZO.ssa TO PASOŻYT KTÓRY POŻERA TO MIASTO. NASZE KSZO odeszło w niepamięć jak "mondrusie"( podobno wielcy przyjaciele,dobrodzieje) przehandlowali je ""pajacowi" z Gomunic, który okazał się większym cwaniakiem niż im się wydawało. Teraz pisze sie listy i czeka sie na ruch prezydenta. Z całym szacunkiem dla urzędującego nam PANA Prezydenta,ale nie wymagajmy od jego osoby zbyt wiele : bo poprostu On się nie zna na sp[orcie , przekonał się już, że Ostrowiecki "biznes" jest za cienki i nie może na nich liczyć, a Sam nie mając wiedzy w temacie boi się to wszystko ruszyć bo jak sami widzicie piłka nożna w POLSCE to jedno wielkie śmierdzące bagno
nie dotarło do Ciebie badyl,że przed wyborami dużo się obiecuje, a po następuje czas weryfikacji obietnic priorytetów a tym samym i czynów1
Piłkarzyki od siedmu bolesci, tam mówimy na wasz zespół. Nic nie potraficie oprócz dawania w łape i przegrywania meczy ha ha ha
widać po temacie,że KSZO ssa już nikogo nie interesuje. Gdzie te hordy fanów które jeszcze kilka lat temu w ilości ponad 10 tys.dopingowały NASZE KSZO ?