Kolejny klub poza ty gkp gorzów wlk wycofał się z rozgrywek, to ODRA Wodzisław. Matematycznie brakuje nam 2 pkt do utrzymania, praktycznie 1. Gratulacje grajki. MAM nadzieje, że uda wam się zatrzymać Wahana na następny sezon i przywrócić klub do normalności... pozbyć się teda
pozbycie się teda i przywrócenie normalności jest nie możliwe. tyle lat się nie udaje to dlaczego teraz ma się udać?
a kto z władz poważnie traktuje piłkę nożną i piłkarzy, kto chce przywrócić normalność w klubie ???
wladza w klubie chce tylko czerpac pieniadze dla siebie , sami to przyznali...
Szkoda ale mam nadzieje ,że spadną.
Widziałem bramki KSZO w Katowicach. Są na stronie GKS. Przestrzegam przed wszystkich ktorzy już widzą ,ze KSZO się utrzymało w 1 lidze.
Gramy z ŁKS u siebie . ŁKS to mistrz 1 ligii i wygrana a nawet remis tym zespołem będzie sprawą niezwykle trudną. Ostatni mecz w Nowym Sączu z Sandecją.... Tam o punkty bedzie dramatycznie trudno. Do końca nie mozemy być pewni utrzymania.
Ja liczę ze Łks odda choc by jeden punkt KSZO i z Sandencja zremisujemy.Łks juz nie walczy o nic awans ma zapewniony wiec mogą grac rezerwy